Ingunn Weekly: Internasjonale medlemsfordeler

Fra prisfesten i London

I forbindelse med HSMAI Europes mange aktiviteter i London i forrige uke, ble det også gjennomført en rekke andre møter.

I samtaler med den amerikanske og globale ledelsen, ble vi blant annet enig om teste ut å knytte oss opp mot det globale knowlegde-senteret, som er utviklet av HSMAI Foundation, da det vil kunne gi det enkelte medlem en rekke ekstra fordeler.

Se her: http://www.hsmai.org/knowledge/?navItemNumber=592

Vi vil de kommende månedene teste ut dette, gjennom å legge inn noen utvalgte medlemmer i den globale databasen, før vi eventuelt gjør det tilgjengelig for alle. De vil få sitt eget globale medlemsnummer, slik at de kan logge seg på og hente ut mye nyttig informasjon, til bruk i markedsplanlegging og mye mer.

Er du et av våre medlemmer som vil være med i denne testperioden, send en e-post til Benedicte på bgb@hsmai.no.

Jeg vil også benytte anledningen til å gratulere Jan E. Rivelsrud, grunnleggeren av Rica Hotels, som torsdag kveld i forrige uke fikk tildelt horecabransjens ærespris av juryens leder Kristin Krohn Devold. Ingen har satt så stort preg på hotellnæringens utvikling i Norge som Rivelsrud, sier juryen i sin uttalelse.

Denne uken kom også nyheten om at han og familien selger livsverket til Scandic Hotels. Det er spennende tider for hotellnæringen, og vi gratulerer våre medlemsbedrifter, Rica Hotels og Scandic Hotels, og ønsker dem lykke til med denne fremtidsrettede satsingen.

HSMAI Europe kåret Scandic Hotels til den Digitale Vinneren under sin prisfest i London i forrige uke, og konsernsjefen, Frank Fiskers, var tilstede for å ta i mot prisen. Det skal bli moro å følge med på utviklingen.

Les mer i denne utgaven av HSMAI Weekly.

Ha en fortsatt fin dag!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: HSMAI Globals president & CEO Robert A. Gilbert (t.v.) og HSMAI Europes president Ingunn Hofseth fikk rikelig anledning til å samtale i London sist uke – her under prisutdelingen på Jumeirah Carlton Tower.