Bransjens ærespris til Rivelsrud

Jan E. Rivelsrud (t.h.) med yngstesønnen Jan Erik. Fotograf: Jarle Petterson

Jan E Rivelsrud (74), grunnleggeren av Rica Hotels, fikk torsdag kveld tildelt Horecabransjens Ærespris av juryens leder Kristin Krohn Devold. Ingen har satt så stort preg på hotellnæringens utvikling i Norge enn Rivelsrud, skriver Horecanytt.

Den 74 år gamle hotellgründeren og -eieren mottok prisen torsdag kveld på Smaks bransjefest After8, som ble arrangert i Folketeaterpassasjen i Oslo.

I juryens begrunnelse heter det blant annet at han «hedres for sitt imponerende livsverk, den norske hotellkjeden Rica Hotels, som han har bygd opp fra grunnen av – med høy etisk standard, HMS- og internopplæring inkludert».

Les hele saken hos Horecanytt

Foto: Jan E. Rivelsrud (t.h.) med yngstesønnen Jan Erik. Fotograf: Jarle Petterson