Clarion Collection er Sveriges beste hotellkjede for forretningsreisende

k2eccqffgjf8eakvjopy

På tirsdagens prestisjetunge Business Travel Award ble Clarion Collection Hotel kjeden kåret til Sverige beste hotellkjede forretningsreisende. 8000 forretningsreisende fra hele Norden stemte fram kjeden som vinner i konkurranse med flere store hotellaktører . Det er andre gangen på tre år at kjeden Clarion Collection kjeden vinner prisen.

– Vi er utrolig stolt over å  være førstevalget for Nordens forretningsreisende. Mange av våre gjester har mange reisedøgn i året, og ønsker en så behagelig hotellopplevelse som mulig. Denne prisen er et bevis på at vi har gjort mye riktig i 2013, samtidig gir prisen oss ekstra energi til å utvikle oss videre og gi våre gjester enda bedre opplevelser i 2014, sier Trond Bastiansen, kjededirektør for Clarion Collection Hotel.

Business Travel Award har siden 2007 kåret Sverige beste hotellkjede for forretningsreisende. 8000 forretningsreisende deltar årlig i avstemningen.

Avstemning skjer i samarbeid mellom ReseGeometri, bransjebladet Travel News og Svenske Forretningsreise-organisasjonen SBTA.

– Dette var gledelig! Det er spesielt hyggelig at vinneren er stemt fram av våre gjester, våre viktigste kritikere. Takk for tillitten. Dette er en seier til samtlige Clarion Collection Hotel, sier Petter A. Stordalen, eier og styreformann, Nordic Choice Hotels.

Foto fra Clarion Collection