Clarion Collection med nytt hotell i Stortingsgaten

images

Nordic Choice Hotels har overtatt driften av Hotel Oslo City Centre. Hotellet vil inngå i hotellkjeden Clarion Collection.

-Med en av Oslos beste beliggenheter midt blant våre største attraksjoner, er vi stolt av å kunne tilby dette hotellet til våre gjester. Hotellet har en unik historie og atmosfære som vi skal ta vare på og utvikle til det beste for byen og våre gjester, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels som driver hotellkjeden Clarion Collection.

Hotel Oslo City Centre blir det 43. hotellet til Clarion Collection i Norden. Kjeden henvender seg til forretningsreisende og fritidsreisene som søker en avslappet og hjemlig oase. Clarion Collection ble nylig kåret til Sveriges beste hotellkjede for forretningsreisende. Samtlige hoteller er sentralt beliggende i bygninger med en unik historie. Hotel Oslo City Centre består av 102 rom og ligger i trianglet mellom Rådhuset, Slottet og Stortinget. Bygget har tidligere huset Filmteateret i Oslo, i dag leies lokalene av Christiania Teater.

-Vi gleder oss til å videreutvikle hotellet sammen med direktøren og hans team. Clarion Collection garanterer for trygge rammer for hotelldriften fremover, med et stort og profesjonelt salgs- og markedsapparat i ryggen. Vi tror dette er en god match og en spennende mulighet for begge parter, sier Trond Bastiansen, Konserndirektør i Clarion Collection Hotel.

Samtlige ansatte ved Hotel Oslo City Centre har fått tilbud om videre ansettelse i Clarion Collection. Full integrering og rebranding er forventet 1. mai. Inntil videre er hotellet tilgjengelig tlf 21 04 38 00,www.hoteloslocitycentre.com