Michelin-stjerner til 12 av Vings hotellrestauranter

bqmqjxbmy2zwykugdvy4For en liten stund tilbake ble den prestisjetunge Michelin-guiden 2014 presentert. Flere av restaurantene på Vings hotell rundt i Europa ble tildelt én eller flere stjerner, blant dem hotell Le Bristol i Paris, Abama Golf & Spa Resort på Tenerife og The Cliff Bay Restaurant på Madeira.

– Det er veldig gøy at så mange av våre hotell har fått stjerner i årets guide. Få restauranter har lykkes i å få tre stjerner, så det at restauranten Epicure på vårt hotell Le Bristol i Paris har oppnådd dette er ekstra gledelig, sier Tonje Fossum, Markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving.

Flere hotellrestauranter i Vings charterprogram fikk stjerner i årets guide. De to restaurantene på luksushotellet Abama Golf & Spa Resort på Tenerife fikk begge en stjerne i guiden – Restaurant Kabuki og Restaurant M.B. The Cliff Bay Resort med restauranten Il Gallo d’Oro er den eneste restauranten på Madeira som har lykkes med å få en stjerne i den attråverdige guiden. The Cliff Bay Resort har vært i Vings program i mange år og er veldig godt likt blant gjestene. Hotellet har et av de høyeste kvalitetstallene av alle hotellene til Ving verden over med 4,8 av 5 mulige.

– Mat er en stor del av opplevelsen når man reiser, og å spise god mat er en luksus mange unner seg i ferien. En god middag på en bra restaurant er ofte et herlig minne å tenke tilbake på, avslutter Fossum.

Resten av stjernene er fordelt på Vings hotell i storbyer i Europa og klassiske badebyer ved Middelhavet.

Hotellrestauranter på Vings reisemål med stjerner i Michelin-guiden:

Foto fra Ving