Ingvild Elise Larner blir direktør for Guest Relations i Nordic Choice Hotels

detx3xzt5ifrxulgi17n
Med solid erfaring fra reiselivsbransjen, er Ingvild Elise Larner (37) ansatt som direktør for Guest Relations i Nordic Choice Hotels. Larner får ansvar for selskapets gjestekommunikasjon og satsning på digital og tradisjonell markedskommunikasjon.

Larner kommer fra stillingen som Direktør for Salg og Kundeservice i Star Tour, og har en lang og bred bakgrunn innenfor både salg, kundeservice og kommunikasjon i digitale kanaler. Larner er utdannet siviløkonom og har tidligere jobbet som CRM and Marketing Manager hos TV-operatøren GET.

–Nordic Choice har som mål å være til stedet der gjestene prater om oss, yte service lenge før de
ankommer resepsjonsdisken og lenge etter at de har forlatt hotellet. Ingvilds erfaring og innsikt i reiselivsbransjen, sammen med hennes fagkompetanse innenfor markedskommunikasjon, gjør henne til et verdifullt tilskudd i Nordic Choice-familien, sier Bjørn Arild Wisth, Viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

I den nyopprettede stillingen Direktør for Guest Relations, får Larner ansvaret for å utvikle og forbedre hotellselskapets digitale markedskommunikasjon, samt å sikre tilpasset innhold i alle Nordic Choice sine kanaler.

–Først og fremst gleder jeg meg til å bli en del av et spennende selskap i vekst, med kompetente kollegaer og med Nordens beste hoteller. Jeg brenner for å skape unike opplevelser for gjestene på tvers av den fysiske og digitale verden, og derfor ser jeg frem til å få lede den offensive satsning på digital kommersialisering i Nordic Choice, sier Ingvild Elise Larner.

Nordic Choice tilbyr i dag 5 ulike hotellkjeder og 10 unike hotellbrands på over 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum. Som direktør for Guest Relations får Larner ansvaret for å definere markedskommunikasjonsplanen til konsernet, samt de ulike hotellkjedene som inngår i Nordic Choice Hotels.

–«At the end of the day» handler det om å få gjesten til å komme tilbake, samtidig som de anbefaler oss til venner og kjente. Å få til akkurat det, er et stort stykke teamarbeid, der mitt viktigste bidrag blir mitt smittende humør, mitt brennende engasjement og en stor dose lidenskap for det jeg driver med, sier Ingvild Elise Larner.

Larner vil inngå i ledergruppen til Viseadministrerende direktør i Nordic Choice, Bjørn Arild Wisth. Larner tiltrer i stillingen før høsten 2014.

Foto: Ingvild Elise Larner, fotograf: Ingar Næss