Ingunn Weekly: Amsterdam 23. april

1487454_687508867968081_1444779247_n
Hvorfor ikke kombinere en business tur til Amsterdam og benytte anledningen til å møte en av verdens fremste hotellmenn – Mike Leven? Jeg møtte HSMAI vennen Mike i Las Vegas nylig hvor de også har noen praktfulle casinohoteller og konferansen vår i USA er nå oppkalt etter han. I en alder av 76 år reiser verden rundt i sitt private fly og har et tempo de fleste av oss knapt forstår er mulig. Nå har vi fått han til å ta et stopp i Amsterdam onsdag 23. april for et formiddagsmøte med våre medlemmer.  Du er herved invitert.

Han er virkelig en annerledes toppleder og det er få som inspirerer meg slik som han så vi vil gjerne at du skal møte han og her er invitasjonen. I skrivende stund er jeg i London for å tenke litt nye tanker med mange av våre frivillige hjelpere her.

Bla. Christian Boerger. Han er til daglig Regional Director of Revenue Management Europe, Middle East & Africa for the Mandarin Oriental Hotelgroup. Christian er nå den nye lederen for
vår europeiske Revenue Management Advisory Board og i samarbeid med våre amerikanske og øvrige kolleger etablerer vi nå en global Task Force for Revenue Management hvor Christian vil få en sentral rolle. Mer om det senere. Moro å være med å skape i fellesskap.

Og sist, men ikke minst skal jeg få en PA.  I første fase deltid og vedkommende skal ha base i London så jeg har møtt mange spennende kandidater her.  Det er mange fordeler med at vedkommende har base her. For det første er England og spesielt London et meget viktig marked for HSMAI Europe og antall medlemmer er sterkt voksende.  Jeg trenger en som har engelsk som sitt morsmål og det gjør heller ikke noe at lønningene er langt lavere enn i Norge.  Gleder meg!

Ha en strålende helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Foto: Bob Gilbert, President & CEO HSMAI, Mike Leven, President and Chief Operation Officer på The Sands Corporation og Ingunn Hofseth