Stein Rosbach er kåret til Årets Hotelier 2014

1901978_660641277331134_1058940499_n

I år er det 5. året på rad at «Årest Hotelier» deles ut av Cornell Hotel Society, Chapter Norway. Vi i juryen ser at prisen får sterkere og sterkere kandidater for hvert år som går.

I år hadde vi følgende tre finalister: Øyvind Hagen fra Quality, Pål Winther fra Rica og Stein Rosbach fra Thon Hotels. Alle tre er meget sterke og dyktige hotelierer, og juryen fikk i år en ekstra vanskelig oppgave med å velge en vinner.

Alle tre utmerker seg som hotelldirektører. Samtlige har over 10 års erfaring som hotelldirektør og har utrettet mye for vår bransje og for sine respektive hoteller. Valget falt tilslutt på en som har viet hele karrieren i samme kjede og vist stor lojalitet til det hotellkjeden står for. Vinneren startet som kokk, tok så sin utdannelse i hotelledelse her ved denne skolen i Stavanger, og jobbet seg opp derifra som direktør ved flere hoteller.

Han har bidratt aktivt med å videreutvikle nye talenter, og traineer har etter opplæring hos vinneren endt som direktører i kjeden. Vinneren har selvfølgelig også i en årrekke levert gode tall og økonomiske resultater.

Vinneren var også med på å starte hotellkjeden, og har vist stor lojalitet til kjeden og konsepter i alle år. Denne unike langvarige lojaliteten som har vart i snart 25 år, la juryen i år ekstra vekt på.

Vinneren var en av de få som var sammen med meg fra starten da Olav Thon fant ut at han skulle starte en hotellkjede. Det er derfor ekstra stas i år være juryformann og samtidig få levere denne æresprisen til Stein Rocbach, direktør ved Thon Hotel Maritim.

Morten Thorvaldsen
Administrerende direktør, Thon Hotels.

Kilde: http://hotelier.no/

Foto fra Thon Hotels