Ingunn Weekly: UK og Norden Roadshow

hsmai_europe
Som de fleste har fått med seg besøkte vi i fjor sommer 33 steder over hele i Norge med prosjektet Fans of Good Service. Det var en opplevelse av de store og som vi planlegger å gjenta for 2015. Vi har de siste ukene publisert flere saker fra turneen og i de kommende månedene mimrer vi om alle de flotte reiselivssjefene og Serviceheltene vi møtte med å publisere de ulike klippene jevnlig fremover. Vi har nå publisert fra vårt i stopp i herlige Stavanger. Du finner filmen fra Stavanger i denne ukens HSMAI Weekly.

HSMAI vil arbeide enda mer internasjonalt fremover. Du finner et kort intervju med Barb Bowden, en av mine globale styrekolleger fra USA, i dagens HSMAI Weekly.

Vi er midt i planleggingen av HSMAI Europes omfattende turne i mai hvor vi skal besøke Manchester og Edinburgh i tillegg til en rekke byer i Norden. Deriblant Oslo torsdag 22. mai. Fokus er på digital markedsføring, distribusjon og Revenue Management. Vi begynner i Helsinki og det blir vårt første arrangement der. Roadshowet skjer i samarbeid med en rekke kunnskapsrike samarbeidspartnere av
HSMAI Europe så sett av torsdag 22. mai fra kl 16.30 – 21.00. Dette vil du ikke gå glipp av.

Se her for Helsinki: www.helsinki.axaco.se

Ha en flott helg!

Ingun 7

 

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway