THE THIEF kåret til Norges beste hotell

Gjeve TripAdvisor-priser til THE THIEF. Foto fra Nordic Choice Hotels.

TripAdvisor kåret i januar verdens beste hoteller, basert på gjestenes egne evalueringer. THE THIEF er Norges beste hotell 2014, og nå får de også en utmerkelse innen kategorien Top 25 Hotels with Exceptional Service, rapporterer Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

– Det er alltid stas med priser, men TripAdvisors henger høyest. Det er jo ”publikumsprisen”! Kundene har alltid rett, og på TripAdvisor blir de hørt og sett, sier Petter A. Stordalen, styreleder og eier av Nordic Hotels & Resorts, som drifter THE THIEF.

Hvert år offentliggjør TripAdvisor listen over verdens beste hoteller, fordelt på land og hotelltype. Travelers’ Choice® 2014 og Certificate of Excellence er basert på gjestenes egne anmeldelser, synlighet, og populære søk blant nettstedets egne brukere.

– Wow! Servicen var uklanderlig! Frokosten var kjempebra. Rommet var nydelig (…) Jeg kommer tilbake! skrev “Oceans14” fra Palma, Mallorca, om THE THIEF på TripAdvisor for seks dager siden.

THE THIEF åpnet januar 2013, og allerede samme vår ble hotellet nummer én i Oslo. Anmeldelsene
kommer fra gjester fra Asia, USA og hele Europa, i tillegg til nordmenn.

– Hos oss behandler vi alle rockestjerner som gjester og alle gjester som rockestjerner. Derfor er vi ekstremt stolte og takknemlige når gjestene mener vi rocker hele Hotell-Norge, og leverer enestående service, sier Jarle Moen, hotelldirektør på THE THIEF.

Certificate of Excellence til Fru K

Hotellets egen restaurant, Fru K, mottar samtidig pris for gode anmeldelser. De 50 beste, av
totalt 882 restauranter i Oslo, premieres med et eget sertifikat, Certificate of Excellence. Også her er det gjestene som bestemmer. Restauranten drives av kjøkkensjef Johan Laursen. Fru K
anbefales også i Michelin-guiden 2014.

Se hele den norske Travelers’ Choice® 2014-listen her:
www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cTop-g190455

Top 25 Hotels with Exceptional Service Norway:
www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Service-cTop-g190455#9

Foto: Gjeve TripAdvisor-priser til THE THIEF. Foto fra Nordic Choice Hotels.