Best Western får nytt hotell i Malmö

ugdhhwnxvrwx1e2tb2kq

15. mars 2015 åpner BEST WESTERN Malmö Arena Hotel med 295 rom.

Hotellet, som ligger i Hyllie, en svært ekspansiv bydel i den sørvestlige delen av Malmö, er et full-service hotell som tilbyr konferanseavdeling for møter og arrangementer, treningsrom og badstue samt en restaurant og sportsbar.

Beliggenheten gjør hotellet lett tilgjengelig, både for gjester som ankommer med bil, og for de som ankommer med tog. Hotellet ligger bare 150 meter fra jernbanestasjonen Malmö Hyllie.

De 295 rommene er delt inn i seks kategorier, alle utstyrt med safe, hårføner og gratis Wifi.

– Jeg har tidligere erfaring med Best Western Hotels, og gitt utviklingen kjeden har gjennomgått de siste årene, og hva som vil skje i fremtiden, føles det som et opplagt valg av hotellkjede, sier Nina Ulvinen, daglig leder i Malmö Arena. Malmös utvikling betyr at vi med Best Western som merkevare vil være i stand til å få mange internasjonale gjester. Det er også utrolig spennende å være med på å åpne et nytt hotell, og jeg tror vår posisjon vil tiltrekke seg mange besøkende, både fritids- og forretningsreisende.

– Vi er svært glade for å ha blitt valgt igjen, sier Johan Kukacka, daglig leder i Best Western Hotels Sverige. Malmö er et spennende reisemål med en stor utvikling og det føles veldig bra å kunne tilby et helt nytt hotell med den klart beste beliggenheten i ekspansive Hyllie.

 

Foto fra Best Western