Norwegian og Magne Furuholmen med musikksamarbeid i lufta

anqkyirfspdo3rydwpo0

Unge, talentfulle musikere skal bli mer synlige om bord i Norwegians fly. Selskapet har inngått en samarbeidsavtale med tidligere a-ha-medlem Magne Furuholmen og hans produksjonsselskap Voxwatch. Neste uke markeres lanseringen av samarbeidet med en konsert om bord på Norwegians rute DY612 fra Oslo til Bergen med artisten Tini.

– Viktig for artistene at Norwegian tar ansvar
– Unge talenter har fått dårligere kår med kraftige nedskaleringer i plateselskapene den siste tiden, noe jeg tror kan bli katastrofalt for unge artister framover. Da er det viktig og særdeles hyggelig at et selskap som Norwegian tar ansvar. Gjennom samarbeidet med Norwegian vil mange flere få øynene opp for nye artister, sier Magne Furuholmen.

Målet med samarbeidet er å introdusere Norwegians passasjerer for nye artister løpende og gi de reisende en annerledes opplevelse om bord. Musikk vil bli spilt under ombordstigning og passasjerer vil kunne lese mer om artistene i nMagazine og på skjermene om bord. I tillegg vil de få muligheten til å laste ned musikk og videoer via Norwegians WiFi-portal.

Fra og med oktober vil Norwegians passasjerer bli bedre kjent med den norske artisten Tini (Tini Flaat Mykland), tidligere deltaker av «The Voice». Hennes album, Undo My Heart, slippes 3. oktober, og Norwegians passasjerer vil være noen av de første til å høre låter fra det nye albumet.

Foto fra Norwegian