Bjarte Gjerde takker av

ggoptx2gty8avjaqwpp3

Bjarte Gjerde har bestemt seg for å fratre sin stilling som hotelldirektør ved Rica Nidelven Hotel.

– Jeg har vært hotelldirektør ved Rica Nidelven Hotel i mer enn 11 år, og nå synes jeg tiden var moden for å slippe til nye krefter. I tiden fremover vil jeg fortsatt være aktiv i arbeidslivet, men jeg vil benytte mine gode erfaringer og kompetanse på andre områder, sier Gjerde.

Suksessrik
Gjerde fratrer sin stilling 31. oktober, noe som er i underkant av to uker før Rica Nidelven omprofileres til Scandic Nidelven.

– Jeg har vært veldig lenge i denne bransjen, og jeg er overbevist om at dette er den ryddigste måten å gjøre dette på. Dette sikrer at vi holder fokus på fortsatt å drive hotellet på en profesjonell måte slik at Nidelvens posisjon i markedet består, sier Gjerde.
Han har vært en del av Ricas konsernledelse i 14 år og har hatt stor suksess gjennom en årrekke i Rica som hotelldirektør og regiondirektør, og Rica Nidelven Hotel har blant annet vunnet prisen for landets beste hotellfrokost ikke mindre enn åtte år på rad.

– Bjarte har vært en svært dyktig hotelldirektør og regionsdirektør, og resultatene hans på Nidelven snakker for seg selv. Det er naturligvis trist å miste en slik ressurs, men jeg har samtidig forståelse for og respekterer at han ønsker å fratre sin stilling nå, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Konstituert hotelldirektør på plass
Marianne Sinnes trer inn i stillingen som konstituert hotelldirektør på Nidelven fra 1. november. Sinnes kommer fra stillingen som assisterende hotelldirektør og vil lede hotellet gjennom omprofileringen som er på trappene.

– Vi starter nå arbeidet med å finne en god erstatter for Bjarte Gjerde, sier Steen-Mevold.

Foto: Bjarte Gjerde