Ingunn Weekly: WTM og HSMAI Europe

Skal du på WTM i London i november? I så fall anbefaler vi deg å delta på vår Digitale Markedsførings Konferanse.

Den foregår torsdag 6. november på selve messen og det oppdaterte programmet finner du i dagens HSMAI Weekly og her er også linken til programmet med svært dyktige foredragsholdere: http://hsmai-europe.com/2014/10/01/hsmai-europe-3rd-annual-digital-marketing-conference-2014/

I dag har vi også publisert et innslag for HSMAI Channel. Bransjen og kundene har mange spørsmål rundt den store rebrandingen fra Rica Hotels til Scandic Hotels. I dag har vi publisert et innslag gjort på HSMAI Channel med Svein Arild Steen-Mevold, adm. dir for Scandic Norge i samtale med Kai Holmberg for HSMAI Channel om den omfattende prosessen. Vi håper du finner den nyttig. Linken til innslaget finner du i dagens HSMAI Weekly og her.

Tips oss gjerne om saker du mener HSMAI Channel bør sette fokus på fremover.

Ha en strålende helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway