Ukens navn: Helene Hallre

Helene Hallre
F & D Manager
Radisson Blu Plaza Hotel

Helene Hallre ble 4. september kåret til Årets Unge Leder i hotell- og reisebransjen av HSMAI og HRR.

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Min arbeidshverdag er herlig variert! I løpet av en vanlig dag er jeg som oftest først å finne innom frokosten for å møte gjester og ansatte, deretter på kontoret og arbeider med alt ifra menyutvikling til resultatrapporter. Inn i mellom dette faller er det også plass til leverandørmøter, personalmøter og gode samtaler med ansatte og kollegaer.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Det beste med jobben min er å jobbe i et TEAM som lever etter å yte Yes I Can! – service og som utfordere hverandre til nytenkning, satsning og det å tørre å utfordre til suksess.

– Har du noen du har sett opp til?

– Helt fra min første dag på Plaza Hotel har jeg sett opp til hun som var avdelingsleder i konferanseavdelingen når jeg startet. Hun hadde lang fartstid innen kurs og konferanse og var med å starte opp og forme konferanseavdelingen vår. Hennes evne til å formidle, berolige, løse utfordringer og spre glede har alltid vært kvaliteter jeg ser opp til og gjør den dag idag.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

–Vi feirer hverandre til jubileer, fødselsdager og andre merkedager og da skal det lages jubileums-pult! Da pynter vi kontorpulten på morgenen med alt fra kaker, til kort, blomster og godteri! En veldig hyggelig tradisjon.

– Hvor lenge har du vært medlem i eller kjent til HSMAI?

– Jeg har vært aktivt medlem i HSMAI i et år og kjent til organisasjonen lenge. Jeg har også opp igjennom vært med å gjennomføre flere av deres arrangementer på Radisson Blu Plaza Hotel.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– HSMAI gjør en utmerket jobb med å samle bransjen vår inn i et felles nettverk og de presenterer oss med gode artikler, trender og lar oss bli kjent med hverandre på tvers av fagfelt.

– Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

– Jeg gleder meg over de ukentlige oppdateringene vi mottar på mail og tenker at synligheten deres på sosiale nettverk kanskje kan bli enda sterkere.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Den perfekte helgen for meg er å gå hjem med den gode følelsen der jeg vet at helgens aktiviteter på hotellet er vel ivartatt og jeg gleder meg over å komme hjem til familie og venner. Helgen bør helst inneholde noen aktiviteter som for eksempel, ”ut på tur” eller  et møte med venner og en god middag med familien.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Enda mer synlighet og åpenhet om de konkrete målene og tankene som ligger til grunn for videre utvikling av landet vårt. Felles mål gir felles engasjement!

– Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

– Godt humør – strukturert og kreativ!

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Neste reise går til Malmø i forbindelse med et kurs med jobben.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Driver med SUP (Stand up paddeling) i vår og sommermånedene og får ellers masse energi av toppturer på høsten.

– Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg om du fikk velge èn ting?

– Bok og Blyant: Jeg elsker å skrive reisedagbøker!

Foto: Helene Hallre