Ny driftsdirektør for Clarion Collection Hotel i Sverige, Danmark og Baltikum

Richard Svartvik (41) blir ny driftsdirektør i Clarion Collection Hotel i Sverige, Danmark og Baltikum

-Det er gledelig at Richard Svartvik har takket ja til stillingen som driftsdirektør for Clarion Collection med ansvar for Sverige, Danmark og Baltikum. Richard er en trygg og tilstedeværende leder med en unik bakgrunn fra hotelldrift, kjededrift, porteføljedrift og ikke minst fra eiendomssiden. Dette gjør han til den absolutt best egnede driftsdirektøren for Clarion Collection Hotels i Sverige, Danmark og Baltikum, sier John Kristian Stubban, driftsdirektør i Clarion Collection Hotel.

Med over 20 år i bransjen har Richard opparbeidet seg bred erfaring fra hotelldrift, med særlig ekspertise innen salg og driftsoppfølging. Richard kommer sist fra stillingen som driftsdirektør for Clarion Hotel i Sverige. Richard har tidligere drevet eget hotell og vet hva som skal til for å skape god medarbeidertilfredshet, høy gjestetilfredshet og ikke minst veldig gode økonomiske resultater.

-Jeg ser virkelig frem til å drive utviklingen av Clarion Collections hotellperler i samarbeid med våre fantastiske medarbeidere. Vi skal sørge for at Clarion Collection Hotel fortsetter å være det selvsagte førstevalget for hotellgjester som reiser mye i Norden, sier Richard Svartvik, driftsdirektør i Clarion Collection Hotel i Sverige, Danmark og Baltikum.

Clarion Collection ble i 2014 kåret til Sveriges beste hotellkjede for forretningsreisende. Samtlige hoteller er sentralt beliggende i bygninger med en unik historie. Kjeden består i dag av 43 hoteller, men har flere nye hoteller under utvikling. I januar 2015 overtar Clarion Collection driften av Prindsen Hotel i Roskilde med 73 nye rom og Clarion Collection Hotel Borgen åpner i Örebro med 137 nye rom. I 2016 åpner Clarion Collection Hotel St Gertrud med 180 nye rom.

-Richard Svartvik er rett mann på rett plass i Clarion Collection i Sverige, Danmark og Baltikum. Richards kompetanse blir avgjørende når han skal lede Clarion Collection mot ambisiøse mål i disse markedene, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer i Nordic Choice Hotels.

Richard begynner i sin nye rolle omgående.

Foto: Richard Svartvik (41) blir ny driftsdirektør i Clarion Collection Hotel i Sverige, Danmark og Baltikum