Reiselivets Oscarsutdeling flytter tilbake til Oslo Plaza – torsdag 29. januar

Vi har gode nyheter! Reiselivets Oscarsutdeling – HSMAI Prisene flytter tilbake til Oslo Plaza. Mange har ønsket seg tilbake til Oslos storstue – Sonia Henie Salen på Oslo Plaza. Det samme gjelder for Møtebørsen som vi slår sammen med vår eventsatningen og vi kaller den for Møte-og Eventbørsen.

Vi har kommet frem til at skal vi ha nok tid til å jobbe godt nok med forhåndsbooking av avtaler for våre utstillere vil det være mye bedre for alle at det arrangeres senere i januar. Arrangementene blir på torsdag 29. januar 2015 på Oslo Plaza. Et eventbyrå blir leiet inn for å avlaste HSMAI. Vi vil også i løpet av neste uke sette sammen en komite som skal vi være våre rådgivere i denne prosessen. Dersom du vil engasjere deg hører vi gjerne fra deg

Møte- og Eventbørsen begynner med registrering fra kl. 08.00 for besøkende og varer til kl 15.00 og etter det er alle utstillerne velkomne til en markedsføringskonferanse som starter kl. 16.00 og varer til ca. kl 18.30. Vi avslutter dagen med å kåre de beste markedsførerne i landet, nemlig Reiselivets Oscarsutdeling. Det blir en deilig treretters middag, med gode viner, topp underholdning og en anerkjent konferansier og stemningen skal stå i taket.

Men torsdag 8. januar blir likevel en svært viktig HSMAI dag. Den dagen blir todelt. Før lunsj byr vi på halvdagskonferanse for innkjøpere av Reiselivstjenester og hotell – og reisebransjen.  Altså de innkjøperne som inngår kontrakter med flyselskaper, hotellavtaler og lignende. Vi har leid vakre Rococo og Speilsalen på Grand Hotel Oslo og vi vil der by på et veldig spennende program. HSMAI og NBTA medlemmer vil oppnå fordelaktige priser. Dette blir et halvdagsseminar inkl. lunsj. Etter lunsj vil vi arrangere en svært viktig konferanse med fokus på service og dele ut Årets Serviceløft prisene på sen ettermiddag/tidlig kveld. Du kan være med både før og etter lunsj.

Det blir Kick off for den videre satsningen av Fans of Good Service, lansering av Kunnskapsbanken for Serviceutvikling og kåring av Årets Serviceløft 2014 på Grand Hotel i Oslo. Din bedrift må delta i konkurransen. Les mer her: http://hsmai.no/2014/10/24/13434/

Prisen for en utstillerplass er kr. 13 900,- eks. mva.  Du bør være med!

Bindende påmelding og utstilleravgiften kan ikke refunderes.

Det blir felles lunsj for begge halvdagskonferanse slik du kan mingle godt.

Du er sikkert midt i budsjettering for 2015. Her kan du se våre foreløpige aktiviteter med priser for 2015 slik at dere kan ta med det i budsjettet: http://hsmai.no/wp-content/uploads/2014/10/aktivitetsplan_2015.pdf

Som du ser vil vi på nytt sette opp Event Prisene igjen til høsten  og vår satsning mot denne viktige målgruppen blir altså to ganger i året, men på to forskjellige måter.

Ønsker du å bli en partner med HSMAI utover medlemskap og utstillerplass? 

I forbindelse med Møte- og Eventbørsen ønsker vi å profilere våre utstillere kraftig. Du kan lese mer om vår partnerpakke her: http://hsmai.no/wp-content/uploads/2014/10/moete-og_event2015.pdf

Om du er interessert i å profilere deg i HSMAI kan du enten ringe oss på 916 52 873 eller sende en mail til bgb@hsmai.no

Du kan lese mer om det i vår aktivitetsplan i linken over.

Januar blir en svært spennende og bra måned for oss og vi gleder oss!

Ha en god helg!