Nye direktører til First Hotels

Heidi Kjær

Hotelldriftsselskapet Tribe Hotels har ansatt nye hotelldirektører til hotellene First Hotel Kolding, First Hotel Christian IV og First Hotel Olofström.

Ingela Kronsell (50) tok i høst over som hotelldirektør for First Hotel Olofström. Kronsell er hentet opp fra egen organisasjon – forrige jobb var som resepsjonssjef/revenue manager ved First Hotel Mäster Johan i Malmö.
–First Hotel Olofström skal bli det selvsagte valget når folk skal bo og spise i Olofström. I tillegg vil jeg lokke flere dansker og tyskere til “Sveriges sydligste villmark”, slår Kronsell fast.

Heidi Kjær (47) ble hentet inn til hotellnæringen igjen etter nesten to år i Holstebro kommune. Nå har hun overtatt direktørstolen ved First Hotel Kolding. Kjær har lang erfaring fra hotellbransjen og har tidligere blant annet vært direktør ved Scandic Olympic Esbjerg.
–First Hotel Kolding skal være en av byens beste arbeidsplasser; man må ha fornøyde medarbeidere for å få fornøyde gjester. Dessuten ønsker jeg at hotellet igjen skal være et samlingspunkt for byens innbyggere. Blant annet gjeninnfører vi Sunday brunch med svært gunstige priser, sier Kjær fornøyd.

Anita Håkansson (57) har nesten tre tiår bak seg i hotellbransjen i en rekke forskjellige selskap. Nå har hun tatt over som hotelldirektør på First Hotel Christian IV i Kristianstad.
–Hotellet ble bygget rundt forrige århundreskiftet og har et enormt potensial. Nå skal jeg fokusere på å videreutvikle medarbeidere, foredle virksomheten vår samt ønske nye og gamle kunder velkommen. Jeg er stolt over å lede First Hotel Christian IV og jobbe for First Hotels, sier Håkansson.

Administrerende direktør for Tribe Hotels, Stephen Meinich-Bache, er svært fornøyd med de nyansatte direktørene.
–Vi har hentet inn svært ressurssterke personer med lang bransjeerfaring. Dette er mennesker med stor hotellfaglig kompetanse og jeg er sikker på at de vil bidra til å skape fremtidig suksess for sine respektive hoteller, uttaler Meinich-Bache.

 

Foto: Heidi Kjær