Beste Spa Boutique-hotell i Europa

The thiefTHE THIEF vant prisen ”Europe’s Best Spa Boutique Hotel” under World Boutique Hotel Awards 2014. Juryen mener du ikke finner bedre hamam på denne siden av Middelhavet.

I sterk konkurranse med ledende, europeiske boutique-hoteller gikk THE THIEF av med seieren i kategorien ”Europe’s Best Spa Boutique Hotel” under World Boutique Hotel Awards 2014 i London. Juryen var full av lovord i sin omtale av hotellet.

– THE THIEF er et kunst- og designhotell i særklasse. Samspillet mellom kunsten, omgivelsene og opplevelsene på hotellet setter deg som gjest i en helt spesiell stemning. Hotelloppholdet krones med et besøk i THIEF SPA, hvor spa-ritualer fra tyrkisk Hamam, marokkansk Rhassoul og tysk Aufguss gir den ypperste kur mot stress og hverdag. Du finner ikke bedre hamam-opplevelse på denne siden av Middelhavet, sier juryleder Edward Gabbi.

Anette Ose, Keeper of the Spa, var tilstede og mottok prisen under utdelingen i London.

– Prisen er en fantastisk anerkjennelse for THE THIEF og THIEF SPA, og vi er svært glade for den positive omtalen fra juryen. Esquire Magazine plasserte oss også nylig på sin liste over de beste SPA-ene i verden, denne gangen rettet mot menn. Priser er morsomt å ta med seg i arbeidet, samtidig er tilbakemeldingene vi mottar fra gjestene hver eneste dag de aller viktigste for oss. Vår mest verdifulle jury, sier Ose.

Foto: THE THIEF