Ingunn Weekly: Tirsdag 16. desember på THE THIEF

Tirsdag 16. desember har forhåpentligvis de fleste begynt å roe seg ned før jul og da vil HSMAI og THE THIEF invitere deg til en inspirerende førjulstund og frokostmøte på THE THIEF. THE THIEF har på rekordfart markert seg særdeles positivt på et internasjonalt høyt niva og har oppnådd presseomtale nasjonalt og internasjonalt de fleste bare kan drømme om. De greier også å ta ut svært gode priser i hotellmarkedet så hva er hemlighetene i samarbeidet mellom Revenue og Marketing?

Vi har satt følgende tema: Merkevarebygging, Sterk Branding og tydelig revenue strategi – Trend 2015.

Du møter Claas Normann Mäder, Head of Total Revenue & e-Commerce, THE THIEF og Siri Løining Kolderup, Head of Communications, THE THIEF.

Invitasjonen sender vi ut i løpet av få dager. Hold av datoen. Det er begrenset antall plasser!

HSMAI har inngått et omfattende samarbeid med det toneangivende eventbyrået JCP om bl.a Møte-og Eventbørsen og den store prisfesten vår. Så sett av torsdag dag og kveld 29. januar! Da skal HSMAI fylle opp hele Oslos storstue Sonja Henie salen på Oslo Plaza på dag og kveld. På kvelden samme dag blir Reiselivsbransjens Oscarsutdeling – HSMAI Prisene! Sett av dag og kveld! Les mer her.

Håper du melder på din bedrift i konkurransen hvor vi skal feire de beste reiselivsmarkedsførerne i Norge. Les mer her.

Ha en fin helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Foto fra Luxury Travel Advisor