Ukens navn: Hanne Brox

Hanne Brox
Revenue Manager
Norlandia Hotel Group

– Hva består din arbeidshverdag av?

– I vår portefølje bestående av 15 hoteller har jeg oppfølging av hotellene med størst mulighet for prisoptimering. Jeg legger prisstrategier på lang sikt i samarbeid med hotellene og følger opp fortløpende for å sikre at vi har riktig fokus og de verktøyene vi trenger. Oppfølging av OTAer og Wholesalers og hjelper til i prosessen for å få hotellene «live» i kanalene. Vel så viktig er min service- og støttefunksjon for hotellene.

– Hva er det beste ved jobben din?

– At jeg gjennom de 15 årene jeg har jobbet i Norlandia har hatt mulighet til å utvikle meg og være med å påvirke egne arbeidsoppgaver og bedriften. Jeg startet som Salgssjef i Norlandia Hotels & Resorts. Hotellkjeden ble avviklet for fem år siden og ble i stedet en driftsorganisasjon som brander hotellene i ulike hotellkjeder.

– Har du noen du har sett opp til?

– Det er veldig mange jeg ser opp til.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Alle ansatte får oppmerksomhet på bursdagen med et lite dikt og pynting av kontoret. Men den viktigste tradisjonen er pølser hver fredag. Utrolig at så mange voksne setter pris på det!

– Hvor lenge har du vært medlem i eller kjent til HSMAI?

– Jeg har vært medlem i fem år.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– Setter pris på ukentlige oppdateringer om bransjen gjennom HSMAI Weekly. For mitt fagområde er den årlige Revenue Management konferansen i London av stor interesse. Av ulike årsaker har jeg kun deltatt en gang, men håper jeg skal få med meg konferansen til vinteren.

– Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

–Ikke noe som jeg kommer på. Dere er aktive på så mange ulike arenaer.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– En god middag og samvær med nære venner og familie!

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Jeg håper jeg aldri blir statsminister!

– Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

– En person med pågangsmot og godt humør.

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Neste reise går til Kristiansand og vårt sist ervervede hotell; Thon Hotel Kristiansand.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Elsker å lese bøker, en god roman eller en spennende krim. Jeg liker å sy og strikke klær til familien.

– Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg om du fikk velge èn ting?

– En ting eller en person? Da ville jeg valgt mannen min slik at jeg hadde selskap. Jeg er ikke skapt for å være alene!

Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Vil ønske alle en fantastisk fin helg!

Foto: Hanne Brox