Ny driftsdirektør for Quality Resort

undefined

Richard Paulsen (44) blir ny driftsdirektør i Quality Resort.

-Det er en aktiv og engasjert driftsdirektør som nå tar fatt på nye arbeidsoppgaver i Quality Resort. Richard blir essensiell i utformingen av den videre kursen til kjeden. Han har gjennom sin tid i Choice skapt svært gode resultater og har jobbet mye med brandets merkevarebygging. Vi er storfornøyde med å få han med på laget! sier Eivind Tangvik, kjededirektør i Quality Hotel & Quality Resort.

Richard overtar stillingen som driftsdirektør etter André Schreiner som blir ny direktør for Clarion Hotel Royal Christiania. Richard er i dag hotelldirektør på Quality Hotel & Resort Sarpsborg. Denne stillingen blir han sittende i samtidig som han nå får ansvaret for oppfølgingen av samtlige Quality Resort-hoteller i Norge og Sverige.

-Quality Resort er opplevelseshoteller. Hos oss finner du enestående matkonsepter, badeland, klatrevegger, SPA, boblebad eller turterreng, skimuligheter og golfbaner. Vi skal gjøre oppholdet helt stressfritt for våre gjester. Jeg gleder meg til å ta Quality Resort til nye høyder sammen med mange dyktige ledere og medarbeidere, sier Richard Paulsen, ny driftsdirektør i Quality Resort.

Richard har lang ledererfaring fra hotell, reiseliv, salg, merkevarebygging og mediebransjen. De siste 7 årene har han arbeidet i Nordic Choice Hotels. Han var først salgs- og markedssjef i Sarpsborg før han ble hotelldirektør på Quality Hotel & Resort Hafjell. I et meget tøft marked har teamet klart å snu og kan vise til historiske omsetningsrekorder i tillegg til en rekke gjesteutmerkelser. Før dette var Richard nesten 20 år i mediebransjen hvor han hadde ansvaret for flere større, suksessrike medieselskaper.

-Richard er et konkurransemenneske med full fokus på gjesteopplevelse og resultater. Han kommer til å arbeide for å rendyrke og tydeliggjøre profilen til det som skal være Norges og Sveriges beste aktivitetshoteller. Fremtiden til Quality Resort ser lys ut med Richard i spissen, sier Eivind Tangvik.

Richard begynner i sin nye rolle omgående.

Quality Resort er en del av Nordic Choice Hotels. Quality Resort er opplevelseshoteller med kurs- og konferansemuligheter i nærheten av attraktive reisemål. Quality Resort har 13 hoteller i Norden. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

 

Foto: Richard Paulsen