SkiStar AB: Trysil og Åre vant World Ski Awards

undefined

Under lørdagens World Ski Awards ble Trysil og Åre kåret til henholdsvis Norges og Sveriges beste skisteder.

Prisutdelingen fant sted på fasjonable A-Rosa i Kitzbühel, med representanter fra verdens ledende skinasjoner på plass.

World Ski Awards premierer og hyller de beste innen skiturisme. De vinnende skistedene og skihotellene er blitt stemt fram av reiselivsjournalister, reiseagenter og skiturister fra hele verden. World Ski Awards ble arrangert første gang i fjor, også da havnet Trysil og Åre øverst på pallen.

SkiStars tekniske direktør, Bo Halvardsson, var på plass for å ta i mot Trysils og Åres troféer.

– Vi er naturligvis stolte og glade for at også i år kunne hente hjem førstepremien for Trysil og Åre, som er to fantastiske skisteder. Vi arbeider kontinuerlig for å gi gjestene herlige skiopplevelser og utmerkelser som dette gir god motivasjon for å bli enda bedre i framtiden, sier Halvardsson.

SkiStar var også nominert i den nye kategorien «World´s Best Ski Resort Company», men ble der slått av Bergbahn AG Kitzbühel.

Foto fra Ski Star