Ledig stilling: Salgs- og markedssjef, Kongeveien Eiendom AS

Kongeveien spa Sofiemyr

ANNONSE

Kongeveien Eiendom AS er i gang med å bygge det som skal bli Nordens ledende spa- og velværesenter på Sofiemyr, rett utenfor Oslo. Selskapet er heleid av Canica AS. Planleggingen av det over 10.000 kvadratmeter store bade- og velværeanlegget er gjort med tanke på å legge alt til rette for at gjestene kan vie flere timer kun til avslapning, nytelse og velvære. På kontinentet har lignende badehuskonsepter eksistert i årtider med stor suksess. Nå skal endelig nordmenn få oppleve det samme.

Salgs- og markedssjef

Ønsker du være en av de viktigste bidragsyterne for suksessen til Nordens største spa- og velværesenter?

Som Salgs- og markedssjef vil du få det strategiske og operative ansvaret for alt av markeds-, salgs-  og kommunikasjonsarbeid. Du skal være sentral i å spre historien som skaper interessen for badekultur, velvære og SPA gjennom å etablere en merkevareplattform og kommunikasjonsstrategi. Stillingen krever at du jobber både strategisk og operativt, og innebærer budsjett- og personalansvar.

Vi ser etter deg som har erfaring med merkevarebygging, kommunikasjonsarbeid og utforming av kampanjer. Det er ønskelig med relevant utdanning innen markedsføring, salg, kommunikasjon eller media, men dette er ikke et krav. Du har gjerne ledererfaring, er selvgående, og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Som person har du et høyt energinivå, tenker strategisk og handler operativt. Du har svært gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner, både på norsk og engelsk.

Vi tilbyr en unik mulighet til å få være på å bygge opp og lykkes innen en helt ny nisje i Norge. Det å tilbringe en dag her vil være en unik opplevelse, ulikt alt annet man møter i hverdagen. Med konsepter som blant annet nordisk grotte, tyrkisk hamam, japansk hage og jungelsauna, skal gjestene nyte en verden av velvære for kropp og sjel. De ulike saunaene og badefasilitetene vil by på varierende temperaturer og fuktighetsnivåer som gir forskjellige effekter og opplevelser. Vårt mål er å sette anlegget på det internasjonale «velvære-kartet» – det blir din store utfordring!

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Nicholay Tehrani tlf. 97559026 eller Rannveig Staal Pettersen tlf. 97559065. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no snarest, og senest innen 21. desember. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

For ytterligere detaljer, se annonsen i sin helhet, hos FINN.no

ANNONSE