Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort åpner dørene

Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort

Bakkene er åpnet, skiene er preparert og Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort åpner dørene for fjerde året på rad. Alt er klart til å motta de første gjestene, som sjekker inn fredag 12. desember.

Trysil er landets største, og nylig også kåret til Norges beste skisted, under World Ski Awards. Med Blåparken og to grønne parker, er tilbudet godt for de lekelystne ski- og brettkjørerne. Flere av gjestene kommer tilbake flere ganger i løpet av skisesongen, og Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort har hatt en markant økning i antall overnattinger.

– Bookingsanslaget ser veldig bra ut, og vi har hatt en herlig utvikling i Fageråsen de siste årene. Vi ser frem til å ønske våre første gjester velkommen, når vi åpner 12. desember, og det finnes fortsatt ledige rom, for dem som ønsker å bestille, sier hotellsjef Jonas Grape.

Både Radisson Blu Resort Trysil og Park Inn Trysil er populære ski in/ski out-hoteller, med sofistikerte spa- og velværesentre, som tilbyr den perfekte medisin mot trøtte muskler, etter en dag i bakken. Nydelig mat på hotellene, og velutstyrte rom, suiter og leiligheter, sørger for et komfortabelt og forfriskende opphold på Norges beste skisted.

Nytt av året er Valle buffet for barn, i restauranten Barken, en ny à la carte-meny, med lokale innslag fra Hedemarken og kortreiste råvarer, og ikke minst en stolt hotellsjef, i form av Jonas Grape, som ser frem til å sparke sesongen i gang.

– Det er en god følelse og et privilegium å åpne hotellet med teamet igjen. Mange av oss har vært involvert helt siden starten, og er nå inne i vår fjerde sesong med Park Inn Trysil Mountain Resort. Vi har ansatt 60 herlige sesongarbeidere, som alle ser frem til å glede gjestene i løpet av vinteren. Det er gøy å se alle de unge menneskene, som kanskje er i sin første jobb denne sesongen, vokse i sin rolle på hotellet, sier Grape.

En annen nyhet på hotellet, er ulike typer arkadespill i lekerommet, som skal appellere til de litt eldre barna. For de yngre barna vil hotellets maskot, Valle, spille opp til fest.

– I år kommer Valle på besøk tre ganger i uken, hvor han kommer til å arrangere minidisco, i tillegg til ett show hver lørdag ettermiddag, i lobbybaren, sier Grape.

Jul og nyttår står for døren, og flere har allerede sikret seg en hvit jul i Fageråsen.

– Vi har allerede godt belegg på booking for jul og nyttår, men der er fortsatt ledige plasser, for dem som ønsker å feire høytiden hos oss, avslutter Grape.

Foto: Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort (foto fra Carlson Rezidor Hotel Group)