Best Western vokser med nytt hotell i Stockholm

Ved årsskiftet 2015/2016 åpner et helt nytt sentrumshotell og hotellkonsept, hvor alt unødvendig er blitt tatt bort, slik at det er mer plass for gjestene og det de liker, skriver Best Western i en pressemelding.

Tidligere har besøkende i Sverige fått velge mellom designhotell eller standardiserte mellomklassealternativer. &hotel, som konseptet kalles, er noe annet: Et hotell som ligger sentralt, med alt gjestene trenger, for en virkelig god pris. BEST WESTERN &hotel er navnet på det nye sentrumshotellet.

Bak konseptet ligger et omfattende arbeid, basert på dagens reisende og hotellgjester. Mange spørsmål er stilt og analysert. Hva er viktigst når vi bor på et hotell i dag, hva vil vi gjøre, og hva kan vi være uten? De 202 rommene på &hotel kommer til å være litt mindre enn vanlig, men med den høyeste kvalitet, komfort og funksjon. Samtidig satser man stort på de sosiale flatene. Her vil det være restaurant, bar, bibliotek og flere andre rom hvor folk kan møtes, slappe av og sosialisere.

Navnet – &hotel – sikter til hotellets hovedfokus. Foran «&hotel», kan du tilføye alt det andre du vil ha og leter etter. Enten det er sightseeing, underholdning eller arbeid.

– BEST WESTERN &hotel vil være rett hotell for tiden, det er moderne og godt gjennomtenkt. Et hotell bygget med fokus på enkelhet for gjester, slik at de igjen kan fokusere på alt som de har kommet hit for å gjøre, sier Lars-Jerker Molin, daglig leder og medeier i Sleepingfox Hotel Group AB.

– Det kjennes spennende med et hotell som er skreddersydd for den moderne reisende, og som har strategisk beliggenhet kun et steinkast fra Hötorget, sier Johan Kuka?ka, CEO Best Western Scandinavia. Med det nye hotellet styrker vi vår posisjon som en av de store aktørene i Stockholm. Best Western får med det nyeste tilskuddet totalt 14 hoteller i Stockholmsområdet.