Apollo best på charter igjen

strandlaptop

Apollo er nok en gang kåret til beste charterarrangør under Grand Travel Award, reiselivsbransjens egen Oscar, skriver selskapet i en pressemelding. Det er syvende år på rad at Apollo mottar denne utmerkelsen, som er den mest prestisjetunge i norsk reise- og turistnæring.

For syvende gang på rad, er Apollo kåret til Norges beste charterarrangør, av en samlet reisebransje.

Den årlige prisutdelingen Grand Travel Award gikk av stabelen på Radisson Blu Scandinavia i Oslo torsdag 8. januar. Kåringen skjedde etter at landets reisebyråansatte, fra både forretnings, – og privatreisebyråer, avga sine stemmer i 2014.

– Vi er veldig glade og stolte i dag sa Erik Haug, fungerende daglig leder i Apollo.

Haug setter stor pris på at en samlet bransje hyller Apollo på denne måten.

– Apollo er Hellas for veldig mange, og vi har markedets største og bredeste utvalg til de greske øyene. Men med årene er vi blitt en komplett leverandør av alle typer ferier, med et stort utvalg i eksklusive luksushoteller og familie-resorts, cruise på alle verdens hav, og et bredt og fleksibelt utvalg i hoteller og reisemål, både med charter og rutefly, forteller han.

– Apollo har et fantastisk team av dyktige medarbeidere, som alltid gir sitt ytterste, både til samarbeidspartnere og kunder. Jeg tror det er en viktig årsak til at vi gjennom så mange år er kåret til den beste. Det er mye hardt arbeid og en stor innsats og entusiasme som ligger bak vår suksess.