Jakter på direktør til Norges minste hotell

Scandic To Go

Scandic Norge startet forrige fredag jakten på hotelldirektør til Norges minste hotell – Scandic To Go. Målet er å finne en engasjert, utadvendt og reiselysten student eller nyutdannet kandidat, som kan fylle rollen som hotelldirektør for det 18 kvm store hotellet, med alt ansvaret som følger med. Direktøren vil være med hotellet på reise til festivaler, turistattraksjoner og arrangementer i hele Norge, forteller kjeden i en pressemelding.

Deltidsjobben vil vare fra begynnelsen av februar og ut 2015, og arbeidet vil stort sett være i ferier og helger, og passer derfor godt til en student. Hotelldirektøren vil lønnes med 100.000 kroner, og for den rette kandidaten vil det være mulighet for videre engasjement, også etter dette.

Svein Arild Steen-Mevold, adm. dir. i Scandic Hotels Norge. Foto fra Scandic Hotels.
Svein Arild Steen-Mevold, adm. dir. i Scandic Hotels Norge. Foto fra Scandic Hotels.

– Vi mener dette er Norges mest spennende deltidsjobb, sier administrerende direktør i Scandic Norge Svein Arild Steen-Mevold.

– Denne jobben er en unik mulighet til å få ledererfaring, lære hotell- og reiselivsbransjen å kjenne, og samtidig få et innblikk i Nordens største hotellkjede. Hotelldirektøren vil bli en fullverdig hotelldirektør i Scandic-systemet, og vil få være med på samlinger, på lik linje med de andre hotelldirektørene i selskapet, forteller han.

Engasjert, entusiastisk og god på sosiale medier

I stillingsannonsen, som nylig ble lagt ut på Finn.no, søker Scandic etter kandidater med god kunnskap og engasjement innen sosiale medier. Bakgrunnen for dette er fjorårets suksess med konkurransen på bildedelingsappen Instagram, der man kunne vinne et opphold på Scandic To Go, hvor som helst i Norge.

– Det var et stort engasjement på sosiale medier rundt hotellet i fjor, og dette inspirerte oss til å opprette en egen stilling som hotelldirektør for hotellet. Det mest populære hotellet vårt må jo ha en egen hotelldirektør, sier Steen-Mevold med et smil.

Hotelldirektøren vil ha det fulle ansvaret for å markedsføre Scandic To Go, og vil også være hotellets ansikt utad.

– Den rette kandidaten må derfor kunne engasjere i sosiale medier, og gjenskape den entusiasmen vi opplevde i fjor, sier kommunikasjonsvarlig i Scandic Norge Tine Birkeland.

Interesserte søkere må derfor laste opp en ti sekunders videosnutt av seg selv, via Instagram, med emneknaggen #scandicdirektørtogo, der de forteller hvorfor akkurat de vil være den rette personen til å fylle stillingen som hotelldirektør for Norges minste hotell. De fem beste søkerne vil bli invitert til Oslo for et live intervju, med publikum og presse til stede, den 2. februar.

Norges minste hotell

Scandic To Go er et mobilt hotellrom på 18 kvm, med alle de fasilitetene man kan forvente av et Scandic-hotell. I tillegg til gratis wifi, vil gjester på hotellet få frokost og en unik skueplass til en rekke spennende arrangementer. Hotellet skal i løpet av året blant annet plasseres ved skibakken på Beitostølen i vinterferien, settes opp i Alta under Finmarksløpet, og gi noen heldige matinteresserte en unik mulighet til å bo midt i Gladmatfestivalen i Stavanger.

Stillingsannonsen på finn.no:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=54816927&searchclickthrough=true