Best Western Scandinavia styrker salgsavdelingen på corporate markedet

Stefan Granrud og Else Bang, nyansatt i Best Western Scandinavia, som hhv KAM for Nord-Sverige, og salgsansvarlig for det danske corporate-markedet. Foto fra Best Western

Stefan Granrud er ansatt som KAM, og skal styrke salget for Nord-Sverige, med base i Söderhamn. Han kommer fra stillingen som salgs- og markedsansvarlig i MGT Hotels, og har flere års erfaring som hotellsjef, og fra salg i telebransjen, skriver kjeden i en pressemelding.

Else Bang er ansatt som salgsansvarlig for Danmark, og skal styrke salget på det danske corporate-markedet. Hun begynner i sin stilling 1. februar 2015.

Fokusområder blir firmaavtaler, og kurs- og konferansekunder.

Else Bang er 35 år gammel, og har flere års drifts- og salgserfaring fra hotellbransjen. Hun har jobbet for Rezidor og First Hotels i København, samt Hotel Narsarsuaq på Grønland.

Country Manager for Best Western i Danmark, Søren Nystrøm gleder seg over ansettelsen.
– Jeg ser frem til å ønske Else velkommen til Best Western-familien. Hun har god kjennskap til hotellmarkedet, og evnen til å kommunisere troverdig og positivt. Jeg har store forventninger til hennes resultater, sier han.

Foto: Stefan Granrud og Else Bang, nyansatt i Best Western Scandinavia, som hhv KAM for Nord-Sverige, og salgsansvarlig for det danske corporate-markedet. Foto fra Best Western