Åsa Murphy ny leder for Profit og Distribution i Nordic Choice Hotels

Åsa Murphy, leder for Profit og Distribution i Nordic Choice Hotels. Foto fra Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels fortsetter satsingen på revenue og distribusjon, og ansetter Åsa Murphy som leder for området. Det skriver kjeden i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for at Åsa har takket ja til å lede Profit og Distribution. Det er avgjørende å ha en dyktig leder på disse områdene, for å sikre Nordic Choices fremtidige konkurransedyktighet og vekst. Åsa har bred erfaring fra reiselivsbransjen, og besitter enorm innsikt og kunnskap, sier Bjørn Arild Wisth, viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Åsa kommer fra stillingen som Head of Distribution i Nordic Choice. Tidligere har hun hatt flere lederstillinger i reiselivsbransjen, blant annet som markedsdirektør i Expedia og Revenue Manager i Rezidor.

– Jeg gleder meg enormt til å sette i gang! Disse feltene ligger meg varmt om hjertet, og i tillegg får jeg fortsette arbeidet med mitt fantastiske team. Vi har høye mål, og det blir utrolig gøy å se hva vi kan få til sammen i tiden som kommer, sier Åsa Murphy.

Åsa får ansvaret for å utvikle og implementere selskapets distribusjonsstrategi og omsetningsstyring. Analytiske, strategiske og kreative evner, grundig innsikt i markedssituasjon, og gode lederegenskaper, er kriterier som ligger til grunn for ansettelsen.

– Åsa tar nå over den viktige jobben med å sikre at vi står sterkt i et fremtidig distribusjonslandskap, som både er komplekst og i rask endring. Vi ønsker henne lykke til, og ser frem til å løse spennende oppgaver sammen med henne, sier Wisth.

Murphy vil inngå i ledergruppen til viseadministrerende direktør i Nordic Choice, Bjørn Arild Wisth. Hun tiltrer i stillingen umiddelbart.

Foto: Åsa Murphy, leder for Profit og Distribution i Nordic Choice Hotels. Foto fra Nordic Choice Hotels