Ny storbutikk åpnet på Oslo Lufthavn

Travel Value på Gardermoen. Foto fra Oslo Lufthavn

I dag åpnet Norges største parfymeri på Oslo Lufthavn. Det betyr også større tilbud av varer til Duty Free-priser, også for innlandsreisende, ifølge en pressemelding fra OSL.

Den nye Travel Value-butikken, på hele 700 kvadratmeter, åpnet i dag, rett ved gate 24 på innland, og tilbyr kosmetikk til Duty Free-priser.

– Parfyme- og kosmetikkprodukter fra alle de store og kjente merkene er på plass. Vi vil ha et sterkt fokus på naturlige hudpleiemerker, etter ønske fra våre kunder. Vi får også et stort utvalg gavepakker av populære produkter, sier Håkon Fjeld-Hansen, administrerende direktør i Travel Retail Norway, selskapet som driver Duty Free og Travel Value-virksomheter på flyplasser i Norge.

I butikkens sortiment finner du også smykker, klokker samt de nyeste solbrillemodellene fra Ray Ban, Oakley, Maui Jim, Michael Kors, Gucci, Marc by Marc Jacobs og Prada.

I tillegg tilbyr butikken blant annet leker fra Lego, Brio og Barbie, for dem som trenger gaver til de små.

Et utvidet tilbud

Kommersiell direktør Espen Ettre ved Oslo Lufthavn er fornøyd med åpningen av ny butikk, også fordi det markerer starten på et nytt og utvidet tilbud på flyplassen. De 700 kvadratmeterne er de første som blir tatt i bruk i den nye avgangs- og ankomsthallen – i god tid før resten står klart i 2017.

– Butikken ligger delvis i arealene til den nye terminalen vår. Det synes vi selvfølgelig er ekstra spesielt, og vi håper passasjerene våre opplever butikken som moderne, innbydende og med mange gode tilbud, sier Ettre.

Foto: Travel Value på Gardermoen. Foto fra Oslo Lufthavn