Clarion Collection Sveriges beste for forretningsreisende

CC-Helsing

For andre år på rad vant Clarion Collection Hotel prisen for Sveriges beste hotellkjede for forretningsreisende. Prisen ble delt ut på Business Travel Award i Stockholm tirsdag 10. februar, heter det i en pressemelding fra Clarion Collection.

– Det er utrolig å få ta imot denne prisen. Ekstra gøy blir det naturligvis når det skjer to år på rad. Det viser at vi fortsetter å utvikle oss, og fortsetter å gi våre gjester det de verdsetter. Nå tar vi grep for å løfte hotellopplevelsen til nye høyder, sier John Kristian Stubban, kjededirektør for Clarion Collection Hotel.

Prisen, som er blitt delt ut årlig siden 2007, bygger på en undersøkelse av hvordan 8000 forretningsreisende og kvalifiserte beslutningstagere i nordiske foretak ser på sine hotelleverandører. Utnevnelsen skjer i samarbeid mellom ReseGeometri, bransjemagasinet Travel News og den Svenske Affärsreseföreningen SBTA.

Clarion Collection har vunnet denne prisen i 2012, 2014 og 2015.

Foto: Clarion Collection Hotel Helsing. Foto fra Clarion Collection