Radisson Blu beste internasjonale hotellkjede

Representanter for Radisson Blu under Grand Travel Awards Sverige i Stockholm, onsdag 11. februar 2015. Foto fra Rezidor Hotel Group.

Radisson Blu er blitt stemt frem til Sveriges beste internasjonale hotellkjede for femte året på rad. Det ble klart under denne ukens utdeling av Grand Travel Awards Sverige. Det skriver kjeden i en pressemelding.

Grand Travel Awards, reisebransjens store galla, ble avholdt på Grand Hotel i Stockholm denne uken. Arrangementet er organisert av fagbladet Travel News, og deles ut til bransjeaktører i en rekke ulike kategorier, som har utmerket seg spesielt i året som er gått. Årets vinner ble stemt frem av 1200 reisebyråer, konferansearrangører, reiseplanleggere og andre sentrale aktører i bransjen.

Prisen innebærer at Radisson Blu i Sverige nå får den prestisjetunge prisen som beste internasjonale hotellkjede for femte året på rad. Daniel Twerenbold, Rezidor Hotel Groups Regional Director for Sverige, Danmark og Island, hadde følgende å si i forbindelse med prisutdelingen:

– Vi er veldig stolt over denne utmerkelsen, og vil takke alle i reisebransjen som har vist sin støtte ved å stemme på oss. Jeg vil også gjerne rette en stor takk til alle våre ansatte. Denne prisen er en annerkjennelse av at Radisson Blu, med den unike servicefilosofien Yes I Can, fortsetter å levere en hotellopplevelse i toppklasse.

Nye investeringer i de nordiske markedene

Med utmerkelsen forsterker Radisson Blu sin posisjon som den ledende internasjonale hotellkjeden i Norden, og i løpet av 2015 venter en rekke spennende satsinger. Rezidor Hotel Group, hotellkonsernet som driver Radisson Blu, planlegger blant annet å investere i utviklingen av både nye og eksisterende hoteller i Norden.

– Det kommende året bringer flere spennende nyheter for våre gjester. Vår visjon er å skape innovative, elegante og ikoniske hoteller, med en residential approach, det vil si en følelse av at man er kommet hjem. I løpet av 2015 skal flere nordiske hoteller rehabiliteres, for at vi skal kunne gi våre gjester en enda bedre hotellopplevelse, sier Twerenbold.

Foto: Representanter for Radisson Blu under Grand Travel Awards Sverige i Stockholm, tirsdag 10. februar 2015. Foto fra Rezidor Hotel Group.