First og Thon styrker samarbeidet

Håndtrykk

First Hotels og Thon Hotels relanserer nå Business Deal, et konsept som er skreddersydd for små og mellomstore bedrifter, heter det i en pressemelding fra de to kjedene.

De har samarbeidet om salg, distribusjon og markedsføring de siste fem årene. Med relanseringen av Business Deal, styrkes relasjonen ytterligere, og tilbudet er spesialdesignet for små og mellomstore bedrifter i Skandinavia.

Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels. Foto fra First Hotels
Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels. Foto fra First Hotels

– Samarbeidet med Thon Hotels fungerer utmerket, men den store vinneren i relanseringen av Business Deal, er bedriftskundene våre. De kan nå velge mellom 125 hoteller, på 80 destinasjoner over hele Skandinavia, til svært gunstige priser, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Mye å spare

Hvis du er tidlig ute, kan du, som Business Deal-kunde, spare opp til 21 prosent på ordinær rompris, fra første booking.

– Det unike med Business Deal-konseptet, er at kundene får rabatterte priser fra første hotellbooking, og at det ikke er noen krav om volum eller bindingstid, sier Morten Thorvaldsen, admnistrerende direktør i Thon Hotels.

Morten Thorvaldsen, admnistrerende direktør i Thon Hotels. Foto fra Thon Hotels
Morten Thorvaldsen, admnistrerende direktør i Thon Hotels. Foto fra Thon Hotels

Han trekker også frem at man alltid er garantert laveste tilgjengelige pris, og har mulighet til å kansellere bookingen, en fleksibilitet mange forretningsreisekunder ønsker.

Stort nettverk

Det er særlig i Skandinavia de to kjedene har en ledende posisjon, men begge har også hoteller utenfor Norge, Sverige og Danmarks grenser. Mens First Hotels nylig lanserte et nytt hotell på Island, har Thon Hotels flere hoteller i Belgia og Nederland.

– Til sammen har vi et utrolig godt nettverk. Vi er representert i alle de store byene i Norge og Skandinavia. I tillegg kan vi tilby kundene våre et av Islands beste hoteller, mens Thon Hotels er godt etablert i Brussel og Rotterdam, sier Ingdal.

Interesserte bedrifter kan registrere seg på Firsthotels.no eller Thonhotels.no.

Fakta

Business Deal

  • Rabatt fra første booking
  • Ingen bindingstid
  • Ingen volumkrav
  • Garantert lavest pris
  • Mulighet til kansellering
  • Bonuspoeng
  • Enkel booking via web

First Hotels

First Hotels ble etablert av Asmund Haare i 1993 og er med sine 57 hoteller en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Twentyseven i København. Hotellkjedens målsetning er å tilby sine gjester kvalitetsopplevelser gjennom individuelle valg. Alle hotellene er unike når det gjelder stil, atmosfære og design og er sentralt plassert i de store byene i Sverige, Danmark og Norge.

Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen og har 66 hoteller i Norge og 1 i Sverige. I tilleg er Thon Hotels representert med 5 hoteller i Brussel og 1 i Rotterdam. Hotellkjeden sertifiserer alle sine hoteller i Norge med Miljøfyrtårn. Thon Hotels har gratis trådløst internett for gjester på alle sine hoteller i Norge.