First Hotels signerer Solna-hotell

Et av rommene på First Hotel Solna. Foto fra First Hotels

First Hotels fortsetter veksten, og får nå sitt første hotell i Solna. Hotellet er sentralt plassert, like utenfor Stockholm, og er under tre kilometer fra Friends Arena og Karolinska Institutet, skriver kjeden i en pressemelding.

First Hotel Solna åpnet dørene for første gang i februar, har 75 rom, og ligger sentralt plassert i den hurtigvoksende byen Solna, like utenfor Stockholm.

– Med under tre kilometer til Friends Arena, Karolinska Institutet og Hagaparken, er det klart at det er attraktivt for oss å være representert i Solna. I tillegg er hotellet fire mil fra Arlanda, og kun en kort t-banetur fra Stockholm Sentralstasjon, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Nytt hotell

Det 75 rom store hotellet huset tidligere kontorer. Konverteringen til hotell startet i 2014, og alle rom er totalrenoverte, med nye bad, Ekornes-senger og gratis Wi-Fi. Hotellets gjester har også tilgang til garasjeplass.

– Vi er veldig fornøyd med det endelige resultatet. Nå kan vi tilby våre gjester et godt opphold, på et sentralt hotell, til svært gunstige priser. Kombinasjonen First Hotels’ sterke posisjon i markedet, og gode distribusjonsplattform, gjør at jeg ser lyst på fremtiden, sier hotelldirektør Henrik Widin ved First Hotel Solna.

En by i vekst

Byene rundt de store skandinaviske hovedstedene er i rask vekst. Dette gjelder også for Solna. Byen har økt befolkningen med rundt 25 prosent, på kun ti år, og blir stadig mer attraktiv, med sin sentrale beliggenhet, tilvekst av næringsliv og gode infrastruktur.

– First Hotels ønsker å være representert i alle de sentrale områdene i Skandinavia, og i alle segmenter av markedet. Med First Hotel Solna får vi et nytt hotell i et viktig marked, samtidig som vi posisjonerer oss i budget-segmentet. Vi er svært glade for å ønske Henrik Widin og hans team velkommen til First-familien, sier Ingdal.

First Hotel Solna er hotellkjedens 36. hotell i Sverige, og det 58. hotellet totalt. First Hotels består nå av til sammen 58 hoteller i Skandinavia og Island.

Fakta om First Hotel Solna:

  • Åpnet dørene for første gang i februar 2015
  • Budget-hotell med svært gunstige priser
  • Sentralt beliggende, kun ni minutters t-banetur fra Stockholm Sentralstasjon
  • Under tre kilometer fra Friends Arena, Karolinska Institutet og Hagaparken
  • Blir en del av First Hotels fra 31. mars 2015

Om First Hotels

First Hotels ble etablert i 1993, og er, med sine 58 hoteller, en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hoteller, som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo, og First Hotel Mayfair i København. Hotellkjedens målsetting er å tilby sine gjester kvalitetsopplevelser, gjennom individuelle valg. Alle hotellene er unike når det gjelder stil, atmosfære og design og er sentralt plassert i Sverige, Danmark, Norge og Island.

Foto: Et av rommene på First Hotel Solna. Foto fra First Hotels