Flere Best Western hoteller i Bergen

Sandviken Brygge Hotel og Ole Bull Hotel, begge drevet av Bjarte Bergesen, går inn i Best Western!

Sandviken Brygge Hotel er et hyggelig bed & breakfast hotell med 45 rom, beliggende i den sjarmerende bydelen Sandviken i Bergen. Etter at alle gjesterom nå er renovert, går hotellet inn i Best Western fra 1. juni.

Ole Bull Hotel har en fantastisk beliggenhet på Ole Bulls plass midt i hjertet av Bergen sentrum. Dette er et leilighetshotell med 60 enheter, som ligger i tilknytning til Ole Bull Scene og Bocca Restaurant. Etter en oppgradering vil også dette hotellet gå inn i Best Western litt senere i år.

– Bergen er en veldig viktig destinasjon der vi lenge har jobbet for å knytte til oss flere hoteller, sier Hege Ramm, Country Manager Norway i Best Western Scandinavia. -Vi er veldig glade for at Bjarte Bergesen nå velger Best Western som samarbeidspartner for også disse to hotellene.

Bjarte Bergesen driver også BEST WESTERN Hotell Hordaheimen som har vært med i Best Western siden 1998. Han sier: -Vår erfaring med Best Western, og den positive utviklingen kjeden er inne i nå, gjør at det føles helt riktig å velge Best Western for disse to hotellene også.

-Vi er veldig glade for at Best Western vokser med to nye hoteller i Bergen, som er en viktig destinasjon både i Skandinavia og internasjonalt, sier Johan Kukacka, CEO for Best Western Scandinavia. -Vi har et uttalt mål om å øke medlemsmassen i Norge, og dette er en god start.

Foto fra Best Western