Ukens navn: Ingeline Gjelsnes

Ingeline Gjelsnes
Markedsdirektør
Carlings
Medlem av HSMAI Advisory Board Event Marketing

Jeg heter Ingeline Gjelsnes, og er markedsdirektør i Carlings. Jeg har jobbet i Carlings i snart ti år. Bor på Nordstrand med min mann og to barn.

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Jeg jobber sammen med et team på seks personer. Alle har forskjellige ansvarsområder, men samme mål. Vår viktigste målgruppe er alle våre ansatte, og vi jobber kontinuerlig med at de skal føle at de har verdens beste arbeidsplass. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på intern markedsføring, hvor opplæring, kunnskap og motivasjon står i fokus. Eventmarkedsføring er derfor en viktig del av vår jobb. Selvfølgelig i tillegg til fotokampanjer, sponsing av band/artister/festivaler, web og sosiale medier.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Jeg føler meg ekstremt heldig, som har gleden av å jobbe på en fantastisk arbeidsplass, med et unikt arbeidsmiljø og dyktige kolleger. I tillegg er det en bedrift i stadig utvikling, som gjør hverdagen variert og uforutsigbar. Det er kort vei fra en god ide til beslutning og gjennomføring. Det liker jeg! Er både spennende og utfordrende.

– Har du noen du har sett opp til?

– Kan ikke komme på en bestemt person som jeg ser opp til. Men jeg blir veldig inspirert av mennesker med spennende og interessante historier. Er heldig, som stadig møter personer, både i jobb og privat, fra ulike bransjer, som inspirerer meg.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi har quiz hver fredag! I tillegg til at vi har faste arrangementer og reiser, hvor vi er sammen med alle som jobber i Carlings-systemet. Dette er i stor grad med på å bidra til den unike kulturen vi har på Carlings.

– Hvor lenge har du vært medlem i eller kjent til HSMAI?

– Jeg er et helt nytt medlem av HSMAI.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– Kjenner dessverre litt for lite til HSMAI, men liker veldig godt deres fokus på å gi eventbransjen et løft, og en posisjon og omdømme som eventbransjen fortjener.

–Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Litt for fersk, men gleder meg til å bli bedre kjent med HSMAI, og håper jeg kan bidra til ideer og forslag i fremtiden.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Min perfekte helg tilbringes i Paris. Ingenting kan måle seg med følelsen av å rusle rundt i gatene, sitte på fortausrestauranter, drikke vin, se på menneskene, livet og kjenne pulsen på byen.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Akkurat nå hadde min første prioritert vært enkel. Jeg hadde sørget for å sende skip og redningsfolk til Middelhavet, for å hjelpe og redde mennesker i desperat nød.

– Hvordan vil noen som kjenner deg, beskrive deg?

– Tror kollegene mine ville beskrive meg som en engasjert og handlekraftig person, med en stor dose humor og selvironi.

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Min neste reise blir sommerferien, hvor vi har leid et hus i Kroatia, med gode venner. Det gleder jeg meg veldig til.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Er veldig glad i sjøen, og for to år siden kjøpte vi oss en seilbåt. Nå ser jeg frem til varme og deilige turer rundt i Oslofjorden.

– Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg, om du fikk velge én ting?

– Jeg hadde valgt min mobiltelefon. Trist, men dessverre sant …