Park Inn by Radisson i samarbeid med online reiseguide

Park Inn by Radisson lanserer nå et nytt partnerskap med online-reiseguide «Spotted by Locals».

«Spotted by Locals» omtaler seg som den ultimate reiseguiden til 50 byer over hele Europa, hvor alle tips er skrevet av innbyggerne, som er opptatt av å vise det beste deres by har å tilby. Det er første gang at Park Inn by Radisson har inngått et partnerskap med en online tredjepart og «Spotted by Locals» grunnleggerne, Bart og Sanne van Poll, vil sjekke inn på 11 Park Inn-hoteller i regionen, og gi ærlige vurderinger av hvert hotell de overnatter på. Byer som blir besøkt er blant annet Stockholm, Praha og Berlin.

– Dette spennende samarbeidet representerer et nytt skritt på veien mot å bli den mest relevante, informative og mest interessante formidleren digitalt for våre kunder. De er lei av trøtte, utdaterte anmeldelser og guider; de ønsker oppdatert informasjon, skrevet av mennesker som er lik seg selv. Det vil dette samarbeidet levere, og vi ser frem til å jobbe med Bart og Sanne for å få dette til, sier Pieter Vanden Abeele, Park Inn by Radissons Social Media Manager.

«Spotted by Locals» historier har vært tilgjengelig Park Inn by Radissons blogg siden 14. april, 2015. Se mer på: blog.parkinn.com/spottedbylocals.

Foto fra Radisson Blu

Artikkel hentet fra HRR.