Nyåpnet apartmentshotell i Oslo Sentrum

Saga Hotel & Apartments Oslo åpner det som kommer til å bli de flotteste leilighetene hovedstaden har å by på, skriver hotellet i en e-post.

Bygget ligger i Holmboes gate 8, like ved Bogstadveien, og det åpner totalrenovert rundt 1. juni. Leilighetene er på mellom 30-60 kvadratmeter, har minst én balkong, minst én flatskjerm på hvert rom, og passer, ifølge hotellet, perfekt for lang- eller korttidsleie.

Leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken, med nespressomaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn og steketopp. Det er et godt utstyrt kjøkken, til å lage en bedre middag. De som ønsker at hotellet lager middagen, kan få dette ordnet gjennom hotellets sushirestaurant, St. Raw. Restauranten fikk fem av seks stjerner av Dagbladet, ved åpningen i 2014, og er plassert helt i toppen på Tripadvisor.

Hotellets Grand Master-suiter har også konferansemuligheter for opptil tolv personer. Konferansedelen er adskilt fra soverommet, begge delene kan leies og benyttes separat, om ønskelig. Totalt er disse suitene på 60m², og inneholder to bad, to kjøkken og to balkonger. Suitene er, ifølge hotellet, perfekte for et mindre møte, en god middag eller en liten samling med gode venner. Suiten har sovemuligheter for totalt seks personer.

Foto: Saga Hotel Oslo i Holmboes gate (foto fra Saga Hotel Oslo).