SAS’ første Café Lounge åpnet i Trondheim

SAS åpnet første Café Lounge ved Trondheim lufthavn mandag 27. april, og med dette får SAS’ hyppige reisende nyte godt av det etterspurte tilbudet, også på Værnes, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Innenriksloungen på OSL, som har vært i virke siden mai i fjor, er blitt svært populær, og er meget godt besøkt. Nå utvides tilbudet med Café Lounge i Trondheim, og 26. mai åpnes en tilsvarende, også i Tromsø.

Eivind Roald, konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS (foto fra HSMAI Channel).
Eivind Roald, konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS (foto fra HSMAI Channel).

– Vi gleder oss sammen med våre kunder, over at vi nå kan lansere nok et etterspurt produkt, SAS Café Lounge. Fast Track, som gir hurtigere passering gjennom sikkerhetskontrollen, er høyt verdsatt blant dem som flyr, og den ekstra bekvemmeligheten som loungetilbudet gir, oppleves både nedstressende og servicevennlig, og er utviklet spesielt for dem som reiser ofte, sier konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS, Eivind Roald.

SAS Café Lounge i Trondheim er på ca 100 kvadratmeter. Her kan de reisende nyte godt av gratis trådløst Internett, servering av drikke og enkel mat, lese aviser og magasiner, og lade PC-er, mobiler og annet elektronisk utstyr.

Passasjerer som reiser med Plus-billetter, og/eller er i besittelse av et EuroBonus Gold- og Diamond-kort, har adgang til Café Loungen, som ligger strategisk plassert ved utgang 30 på Værnes.

Virtuell rundtur i SAS Lounge med Google Street View

Nå kan du se og utforske SAS-loungen i Københavns lufthavn med Google Street View. Nylig presenterte SAS muligheten til å utforske de nye kabinene på langruteflyene med Google Street View, og nå lanseres den samme muligheten for loungen i København. De virtuelle besøkende får se alle detaljene i den populære loungen, blant annet de områdene som er innrettet for at de reisende kan sitte og jobbe, matbuffeten, barnehjørnet og det eksklusive området for reisende på Business.

Se her for å på oppdagelsesferd i SAS Lounge i København: http://www.sas.no/loungestreetview

Foto: Skjermdump fra Google Streetviews «walk-through» i SAS’ Café Lounge i København.