Nordic Choice Hotels styrker staben med ny salgsdirektør i Norge

Nordic Choice Hotels har ansatt May Britt Hansen (44) som ny salgsdirektør for det norske markedet, skriver kjeden i en pressemelding.

– Det blir utrolig morsomt å komme tilbake til hotellbransjen, og drive med salg av så mange flotte hoteller. Jeg brenner for hotell og reiseliv, samt å drive med salgsledelse. Det blir spennende å jobbe for og med et Nordic Choice-team som er på offensiven i norsk hotellbransje. Jeg er klar for å vise energi, mot og begeistring, sier hun.

Hansen kommer fra stillingen som Reiselivssjef for trøndelagsfylkene, i Trøndelag Reiseliv AS. Her har hun jobbet med synliggjøring og salg av landsdelen, både i inn- og utland. Tidligere har hun hatt salgs-, personal- og økonomiansvar i en rekke lederstillinger i reiselivs- og hotellbransjen, og kan vise til gode resultater.

– May Britt har en svært imponerende merittliste. Vi tror hennes stå på-vilje, kreativitet og gjennomføringskraft vil passe svært godt inn i Nordic Choice Hotels. Hun blir en ordentlig vitamininnsprøytning, og vi gleder oss til å ta imot henne, sier Christian Lunde, Vice President of Sales i Nordic Choice Hotels.

May Britt Hansen tiltrer i sin nye stilling i august.

Foto: May Britt Hansen, salgsdirektør i Nordic Choice Hotels (foto fra Nordic Choice Hotels).