Comfort Hotel Grand Central best for forretningsreisende

Magasinet Business Destinations har kåret oslohotellet Comfort Hotel Grand Central til Norges beste hotell for forretningsreisende i 2015, ifølge en pressemelding fra Nordic Choice Hotels.

– Da jeg fikk nyheten om at vi er Business Hotel of the Year, ble jeg så utrolig glad. Tenk å kunne fortelle det fantastiske hotell-crewet at arbeidet deres blir lagt merke til, ikke bare i Norge, men også internasjonalt! Ja, vi har god beliggenhet og flotte lokaler, men når alt kommer til alt, er dette medarbeidernes fortjeneste, sier hotelldirektør Robert Holan.

Over to sider beskriver Business Destinations Oslo som et eksepsjonelt reisemål, med fjell, sjø og mark rett utenfor det urbane miljøet i sentrum. Comfort Hotel Grand Central, som ligger i Østbanehallen på Oslo S, omtales som et godt utgangspunkt for å oppleve alt byen har å by på. Ved siden av beliggenhet, trekker magasinet frem smilende betjening, miljøengasjement og unik romdesign, som bakgrunn for utmerkelsen.

– I Nordic Choice Hotels tilbyr vi ikke én standard hotellopplevelse. I stedet prøver vi å tilpasse atmosfære og fasiliteter etter det gjestene våre vil ha. Med Comfort Hotel Grand Central har vi forsøkt å lage et lekent og annerledes hotell, som, med sin beliggenhet, passer forretningsreisende ekstra godt. Det er kjempehyggelig å få en slik bekreftelse på at vi har lykkes, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Business Destinations kårer hvert år de beste destinasjonene for forretningsreisende i ulike regioner. Magasinet gis ut kvartalsmessig, og artikkelen om Oslo og Comfort Hotel Grand Central blir å se i utgaven som kommer denne måneden.

Foto: Den smilende gjengen på Comfort Hotel Grand Central er veldig stolte over å bli kåret til Business Hotel of the Year 2015 (Foto fra Nordic Choice Hotels).