Ja, vi elsker Karibia

Jamaica er reisemålet Vings gjester var aller mest fornøyd med, vinteren som gikk, mens Mexico topper listen over hoteller med best tilbakemeldinger. I tillegg opplever Norges største feriearrangør nå rekordstor pågang etter Cuba-reiser, skriver selskapet i en pressemelding.

– Det ser ut som det blåser en karibisk fønvind over Norge om dagen, smiler kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum. Hun er veldig fornøyd med at gjestene har kåret Jamaica til vinterens aller beste reisemål, spesielt med tanke på at Ving i november starter Norges eneste direkterute fra Oslo til Jamaica, med en flytid på drøyt elleve timer.

– Karibia er jo selve fasiten på den eksotiske drømmeferien, med langstrakte strender, svaiende kokosnøttpalmer og turkisfarget hav. I tillegg har vi et stort utvalg gode hoteller på Jamaica, samtidig som de fargerike menneskene og den fengende reggaemusikken gjør ferien ekstra eksotisk, sier hun.

Ikke overraskende befinner også noen av vinterens best likte hoteller seg også i samme område.

– Iberostar Tucan i Mexicos Playa del Carmen, får fantastiske 4,9 poeng av kundene våre, på en skala som går til 5. Med andre ord et sikkert valg, for alle som ønsker å bytte ut fredagstacoen med ekte vare kommende vinter, fortsetter hun.

Direkte til Cuba

Et annet hett reisemål, er Cuba, hvor fire av ti vinterreiser allerede er solgt. Også hit flyr du enkelt med Vings charterfly.

– Cuba er reisemålet som har fylt seg raskest. Her kommer det til å bli stappfullt, spår Fossum, som tror mange vil oppleve Castros rike, før øya invaderes av amerikanske turister.

– Vi har både Varadero, Havanna, og én ukes rundreise på programmet. På Cuba ligger alt til rette for å kombinere det beste av de karibiske strendene, med en spennende og fascinerende reise i historiske fotspor.

Foto: Klassisk gatestemning i Havana (foto fra Ving).