Hotellbransjens mest attraktive arbeidsgiver

Da Universum i dag presenterte årets undersøkelse, basert på svar fra mer enn 18.000 økonomistudenter, viser det seg at Scandic igjen er den eneste hotellkjeden på den prestisjefylte topplisten. Undersøkelsen viser at Scandic er den 29. mest populære arbeidsgiveren i Norden, blant økonomistudentene, og havner igjen blant topp 30 på den prestisjetunge listen, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

– Vi er utrolig glade for at vi nok en gang er best i bransjen, og for at vi befester topplasseringen vår. Det er en bekreftelse på at de satsinger vi gjør, for å tiltrekke oss unge talenter, blir lagt merke til, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

– De arbeidsgiverne som plasserer seg høyt på rankingen, har lykkes med sitt talentarbeid, og dermed tatt et avgjørende steg mot fortsatt fremgang. Aldri før har en organisasjons fremgang vært så avhengig av humankapitalen, og arbeidsgivere som ikke forstår viktigheten av å tiltrekke seg og rekruttere riktige kandidater, kommer til å kjempe for sin overlevelse, sier Peter Nylander, direktør for Universum.

Scandic arbeider kontinuerlig for å utvikle de beste karrieremulighetene innen hotellbransjen til fremtidens studenter. Selskapet samarbeider blant annet med Norsk Hotellhøgskole, i tillegg til flere av de ledende svenske universitetene.

Om undersøkelsen

Resultatet baserer seg på Universums studentundersøkelse for 2015, der mer enn 18.000 økonomistudenter, fra universiteter og høyskoler i Norge, Sverige, Danmark og Finland, har valgt ut sine ideelle arbeidsgivere, blant mer enn 500 organisasjoner.

Den fullstendige rangeringen finnes på www.universumglobal.com/nordic2015

Foto: Svein Arild Steen-Mevold, adm. dir. i Scandic Hotels Norge (foto fra Scandic Hotels).