Ny landsdekkende reisebyråkjede

Kristiansand-selskapet G Travel, er et norsk selskap, som har vært familieeid siden 1990. Nå etablerer selskapet, med sine 210 ansatte, seg som landsdekkende kjede, fordelt på ulike kontorer både i og utenfor Norge, heter det i en pressemelding fra firmaet.

Den nye kjeden består av svært godt etablerte byråer, som alle kommer fra reisebyråkjeden VIA Egencia. Etter en totalvurdering av strategiske og kommersielle hensyn, har disse byråene valgt å knytte seg til G Travel-kjeden, som blir en betydelig aktør på det norske og internasjonale markedet.

G Travel ledes av Finn Vetle Hansen, som også er en av eierne av selskapet. G Travel er spesialister, blant annet innenfor marine- og offshore-markedet, i tillegg til flere andre forretningsområder.

Kjedens strategi er å tilby den beste totale løsning for å dekke kundens behov for reisefaglig kompetanse og teknologi innenfor forretningsmarkedet, feriemarkedet, samt gruppe- og konferansemarkedet.

G Travel-kjeden vil være representert i Hammerfest, Alta, Molde, Ålesund, Stord, Bømlo, Egersund, Farsund, Porsgrunn, Halden, Moss, Åsane (Bergen), Haugesund, Bergen, Arendal og Kristiansand. I tillegg kommer internasjonale kontorer i Manila, Rio de Janeiro, Houston, Shanghai, Singapore og Aberdeen.

Den samlede årsomsetningen for kjeden anslås å bli to milliarder kroner. Totalt antall ansatte i kjeden er 280.

– Vi gleder oss til vår nye og spennende fremtid som en betydelig kjedeaktør på det norske reisebyråmarkedet, sier administrerende direktør Finn Vetle Hansen. Han fremhever at kjeden skal fortsette å tilby sine kunder svært høy reisefaglig kompetanse, i tillegg til ny teknologi og nye og lønnsomme løsninger.

– Vi ser frem til å ønske alle våre nye kolleger velkommen, og fra 1. januar 2016 vil alle de nye kontorene være fullt integrert som G Travel-byråer.

Foto: Finn Vetle Hansen, administrerende direktør i G Travel (foto fra G Travel).