Nordic Choice Hotels satser i København

Nordic Choice Hotels har totalrenovert alle 400 rom på Comfort Hotel Vesterbro. Hotellet har også fått ny cocktailbar, restaurant og lobby, heter det i en pressemelding fra kjeden.

– Comfort Hotel Vesterbro har alltid hatt et helt fantastisk potensial, med sin beliggenhet 300 meter fra sentralstasjonen og Tivoli. Nå skinner også rom, restaurant og bar, i takt med det Vesterbro fortjener. Det er en glede å ønske gjester og besøkende velkommen til vårt nye hotell, sier hotelldirektør Martin P. Kraunsøe.

Cocktailbaren og hotellrestauranten på bakkeplan, Plectrum Vesterbro, drives av Andreas Pieplow. Restauranten tilbyr både moderne og klassiske retter, med innslag av lokale råvarer. Anders Björkén, Björkén Architects, interiørarkitekt for blant annet Clarion Hotel & Congress Trondheim og Clarion Hotel Arlanda Airport, har stått for innredningen. Store vinduer og strukturelle endringer i rominndeling, har vært et bevisst valg fra interiørarkitektens side. Blant annet er lobby og resepsjon bygget inn i et åpent atrium.

– Tanken bak oppussingen har vært å skape et urbant hotell, der det trendy og kunstneriske Vesterbro skal møte omverdenen med en storm. Alle skal føle seg velkommen, enten det er for å spise eller drikke med gode venner, jobbe eller sove. Vesterbro er kjent for å ha spennende barer og restauranter, men etter renoveringen, vil Comfort Hotel Vesterbro absolutt tilføre en følelsesmessig og visuell opplevelse, spesielt tilpasset hjertet av København, sier Anders Björkén, Björkén Architects.

Mer om hotellet her: https://www.nordicchoicehotels.no/comfort/comfort-hotel-vesterbro/om-hotellet/

I tillegg til restaurant og bar, har hotellet fem moderne møterom, med utgang til bakgården. Garasje under hotellet, med heis opp til lobbyen, er tilgjengelig for gjester som kommer med bil.

Nordic Choice Hotels overtok hotellet i juli 2013, og driver det som en del av Comfort Hotel-kjeden.

Foto: Den nye frokostsallen i Comfort Hotel Vesterbro (foto fra Nordic Choice Hotels).