Svenske Winery Hotel inn i Best Westerns Soft Brand BW Premier Collection

I januar 2016 åpner The Winery Hotel, et unikt konsepthotell med 184 hotellrom, og egen produksjon av ca 10.000 flasker vin. Hotellet eies av hotellfamiliene Söder og Östlundh, samt familien Ruhne, som også eier vingården Terreno i Toscana, skriver Best Western i en pressemelding.

På The Winery Hotel kan gjestene forvente seg vinopplevelser utover det vanlige. I tillegg til egen vin, og vinimport fra de mest fornemme vinhusene, vil det bli arrangert vinsmakinger, vinmesser, kurs og omvisningsturer i vinfabrikken. Hotellet vil ha en møte- og konferanseavdeling, for opp til 170 deltakere, samt en delikatessebutikk, der gjestene kan kjøpe med hjem de samme råvarene som kokkene i restauranten benytter.

Vinfabrikken, med stålsisterner og eikefat, vil være det første gjestene ser, når de kommer inn i lobbyen, og hit transporteres ti tonn druer fra Toscana hvert år. Hotellets arkitektur, med mursteinskledde vegger og store industrivinduer, skal fremstå som en stor mathall, og innredningen skal gi stemning som en gammel vinfabrikk, med moderne design. Inspirasjonen er hentet fra Brooklyn og Toscana. The Winery Hotel ligger ved Järva Krog, et stenkast fra Brunnsviken og Hagaparken, nord og øst for Stockholm.

– Med BW Premier Collection får vi ta del i Best Westerns distribusjonskanaler, og vi vil kunne tilby våre gjester et sterkt lojalitetsprogram i Best Western Rewards, sier Marcus Östlundh, administrerende direktør og deleier i The Winery Hotel.

– Samtidig behøver vi ikke å kompromisse med vårt eget varemerke, noe som er veldig viktig for oss, fortsetter han.

– Med sin høye standard og sitt unike konsept, passer The Winery Hotel perfekt som et BW Premier Collection-hotell, sier Johan Kukacka, CEO for Best Western Scandinavia.

– Jeg ser med spenning frem til det ferdige resultatet, jeg tror dette kommer til å bli en suksess.

Best Westerns Soft Brand BW Premier Collection-hoteller tilbyr et hotellopphold som er minst firestjerners, det er høyt rangert på TripAdvisor, og sentralt beliggende i en storby, et førsteklasses resort hotell eller en annen type unikt produkt. BW Premier Collection hoteller kommer til å være bookbare via Best Westerns reservasjonskanaler, og medlemmer i Best Western Rewards får også bonuspoeng på disse hotellene.

Foto: The Winery Hotel, ved Järva Krog i Sverige (foto fra Best Western Hotels).