Nytt Malmø-hotell til First

First Hotel Mortensen er det siste tilskuddet til First Hotels, og ligger midt i sentrum, i en av byens ærverdigste bygninger, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

First Hotels Mortensen holder til i en av de vakre bygningene fra slutten av 1800-tallet, midt i hjertet av Malmø. Herfra er det kort vei Stortorget, Gustav Adolfs torg og Lilla torg, og bare noen minutters gåtur fra havnen.

– Jeg er glad for å ønske First Hotels Mortensen velkommen til First Hotels. Det står perfekt til vår portefølje, et flott og svært sentraltbeliggende hotell, med høy servicegrad og unik og atmosfære, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal (bildet).

Offensiv kjede

Hotelldirektør og eier av hotellet, Göran Andersson, er godt fornøyd med å komme under First Hotels.

– Tryggheten i tilgang til godt salgs- og distribusjonsapparat, gode innkjøpsvilkår og sterkt brand, er noen av årsakene til at vi ønsket å bli en del av First Hotels. Hotellkjeden er offensiv, står sterkt i Skandinavia, og er innovativ, sier han.

First Hotels Mortensen har 45 unike rom og en nyåpnet restaurant. Hotellet har klassiske, antikke møbler, massive lysekroner, tak med sirlige utskjæringer, og vakre, originale tregulv, samtidig som det selvsagt også har alt utstyr dagens reisende krever.

Viktig destinasjon

Malmøs befolkning øker år for år, og det kunnskapsbaserte næringslivet er i full vekst. Dessuten er byen et knutepunkt i Skandinavia.

– Det er viktig for oss å være godt synlige i Malmø. Foruten å være Sveriges tredje største by, gjør avstanden til København byen ytterligere attraktiv, sier Ingdal.

First Hotel Mortensen blir bookbart på Firthotels.no og reisebyråer fra juni.

Fakta First Hotels Mortensen

Antall rom: 45
Restaurant: Brasserie Mortensen (nyåpnet)
Fasiliteter: Kjent for god frokost, rabatt på nærliggende treningssenter, kort avstand fra byens severdigheter og trafikale knutepunkt.

Fakta First Hotels

First Hotels ble etablert i 1993 og er med sine 58 hoteller en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København.

Foto: Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels (foto fra First Hotels).