Vertskap for vinterens største idrettsfest

Det er duket for nok en folkefest i Holmenkollen. I mars braker Oslo2016, VM i skiskyting, løs, og Scandic Hotels blir samarbeidspartner og vertskap for utøvere, støtteapparat og folkehavet på tribunene, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

– Vi syns det er viktig å ta del i store norske sportsbegivenheter, og å støtte norsk idrett. Det er derfor vi engasjerer oss så aktivt som vi gjør, innenfor idretten i Norge. Å være samarbeidspartner til VM i skiskyting på hjemmebane, er noe helt spesielt, og vi gleder oss stort til å være vertskap for et arrangement som dette, sier markedsdirektør i Scandic, Tine Birkeland.

Blir utøverhotell

English: Hotel Park Rica, Holmekollen, Oslo
Scandic Holmenkollen Park (Photo credit: Wikipedia)

Scandic Holmenkollen Park vil få en helt spesiell rolle under mesterskapet, som vertskap for både utøvere og støtteapparat.

Det er veldig mange aktører tilknyttet dette arrangementet. Vi ønsker å legge forholdene best mulig til rette for alle, deriblant deltagere, sponsorer, media og, ikke minst, publikum. Vi har en meget sterk hotellportefølje i Oslo, som passer veldig godt for alle, sier Birkeland.

Scandic legger opp til å ha egne supporterhoteller i Oslo sentrum, der det vil være ekte VM-stemning under hele mesterskapet. I tillegg er Scandic Oslo City utnevnt som det offisielle mediehotellet.

– Dette kommer til å bli en folkefest, og vi gleder oss allerede, sier hun.

Arrangøren stråler

Per Bergerid, som er leder for Oslo2016, gleder seg over å få på plass Scandic som samarbeidspartner.

– Vi er kjempefornøyd med å få en så profesjonell og erfaren hotellpartner. Scandic møter våre behov til forpleining av utøvere, media, publikum og funksjonærer på en glimrende måte, sier han.

Bergerud fremhever lokasjonen og fasilitetene til Scandic Holmenkollen Park som en sentral brikke å få plass til dette mesterskapet.

– Scandic Holmenkollen Park vil spille en helt sentral rolle i skiskytter-VM, og da er det godt for oss som arrangør å vite at vi blir ivaretatt på best mulig måte, sier han.

VM i skiskyting arrangeres i Holmenkollen mellom 3. og 13. mars 2016. Det er ventet 120.000 tilskuere, og billettsalget starter 29. august.

Foto: Scener fra verdenscupen på ski i Holmenkollen, mars 2012. Fotograf: Bjoertvedt/Wikimedia Commons