Norwegian verdens beste lavprisselskap på langdistanse

Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden, i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad er selskapet også kåret til Europas beste lavprisselskap, heter det i en pressmelding selskapet har sendt ut.

Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden, i det som betegnes som den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen. Administrerende direktør Bjørn Kjos, og utvalgte medarbeidere fra pilot- og kabinkorpset i Norwegian, tok tirsdag imot prisen under Paris Air Show.

– Jeg er veldig stolt og ydmyk over disse viktige anerkjennelsene fra våre passasjerer. Det er tredje år på rad vi kåres til Europas beste lavprisselskap, og det er helt fantastisk at vi i tillegg, for første gang, er kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanse, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

– Jeg vil gjerne takke alle de passasjerene som har gitt oss så gode skussmål. Det er godt å se at kombinasjonen splitter nye fly, et stort og godt rutenett, lave priser og hyggelig service blir satt pris på. Dette ville aldri vært mulig uten alle de fantastiske medarbeiderne i Norwegian, som hver dag gjør sitt ytterste for at passasjerene våre skal ha en fin reise, fortsetter han.

I kategorien «beste europeiske lavprisselskap» var også EasyJet og Germanwings nominert. I klassen «beste lavprisselskap på langruter» var også JetStar og AirAsiaX nominert.

Norwegian var også nominert i klassene «verdens beste lavprisselskap», «beste lavpris premium-klasse», «beste flyselskap i Nord-Europa», og «beste lavpris premium-sete».

– Fantastisk prestasjon

– Det er en fantastisk prestasjon for Norwegian å vinne denne kåringen tre år på rad, noe som tydelig understreker selskapets popularitet blant de flyreisende i Europa. I år har selskapet hatt enda mer suksess, ved å bli kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanse, sier administrerende direktør av SkyTrax, Edward Plaisted.

Den mest prestisjefylte prisutdelingen i flybransjen

SkyTrax World Airline Awards er den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen. Reisende fra over 160 land deltar hvert år i verdens største undersøkelse for kundetilfredshet blant flypassasjerer. Over 200 flyselskaper måles i undersøkelsen. Kundene bedømmer alt fra opplevelsen under innsjekk, ombordstigning, setekomfort, renslighet i kabinen, mat, drikke, underholdning og service.

Foto: Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos, og utvalgte medarbeidere fra selskapets pilot- og kabinkorps, var tirsdag på Paris Air Show, for å motta to høythengende priser fra SkyTrax World Airline Awards (foto fra Norwegian).